GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Hatha Yoga

Yoga & Pilates : Hatha Yoga

Hatha Yoga    dinsdag 17 maart, 2020 | 19.00 - 20.15

Hatha Yoga
Hatha Yoga betekent “verbinding”. Yoga beoefenen is je verbinden met jezelf, fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel.

Wij geven Hatha Yoga volgens de Saswitha methode. Saswitha Yoga kenmerkt zich door de manier waarop je de adem gebruikt als middel om de verbinding tussen lichaam en bewustzijn te ervaren.
Een les Saswitha Yoga bevat een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. De houdingen voer je eerst dynamisch uit, als voorbereiding op de statische houding.
De adem is de dragende kracht in elke beweging. Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling. Alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom en gewrichten komen aan bod.

In elke oefening zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden. Daarnaast zijn er in elke les ontspanningsoefeningen, concentratie en meditatie, waardoor een complete ervaring ontstaat. de aandacht gaat naar binnen, naar jezelf. Je wordt je bewust van wie je werkelijk bent.Agenda van Studio-Yogitree

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Studio-Yogitree

Jeanette Vlasman Ik ben Jeanette Vlasman. Vanuit de ervaring dat yoga goed doet geef ik yogales. Yoga brengt je in het hier en nu, in contact met jezelf. Het uitvoeren van de houdingen in combinatie met de adem, zijn een oefening in concentratie, kracht en ontspanning. De lessen geef ik samen met Ilja Hoftijzer bij boerderij Landzicht. Wil je ervaren wat yoga voor jou kan doen? Kijk voor verdere informatie op de website van Studio Yogitree! Tel: 06 12902865 E-mail: Studio-yogitree@hotmail.nl Website: http://www.studio-yogitree.nl
Tel: 06 1290 2865
E-mail: Studio-yogitree@hotmail.nl
Website: http://studio-yogitree.nl