GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Mindfulness training (loopt)

Mindfulness : Mindfulness training (loopt)

Mindfulness training (loopt)    zaterdag 16 november, 2019 | 09.30 - 12.00


Mindful leven, wat is dat?

Mindfulness wordt vaak beschreven als oplettendheid, bedachtzaamheid, opmerkzaamheid en aandachtsgerichtheid. Het betekent je zoveel mogelijk bewust zijn van ieder moment in je leven.

Mindfulness is een vaardigheid die je kunt trainen.

Je bent dan beter in staat om te genieten van het moment en, als je daar last van had, om te gaan met stress, angst, piekeren en andere onprettige gevoelens.

Je ervaart meer energie, je concentratievermogen verbetert en je kunt gebeurtenissen en zorgen beter loslaten of achter je laten.

Voor alle trainingen geldt: kleine groepen van 6-8 personen

Kleding: gemakkelijk met ruimte om de buik, laagjes en extra sokken; yogamatjes en kussentjes zijn aanwezigTrainer: Marlies Helman, gecertificeerd trainer
Code: MFNV1-2015

Aanmelden/informatie
Wil je meer informatie of je inschrijven voor de workshop, bezoek dan de website www.leefmindful.nl, mail naar info@leefmindful.nl, of neem contact op met Marlies 06 1127 3160.

Agenda van Leef mindful

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Leef mindful

Marlies Helman (1965) Ik combineer mijn werk in de geestelijke gezondheidszorg met mijn passie, het geven van Mindfulness trainingen. In mijn werk kwam ik in aanraking met Mindfulness en geraakt door het effect is het een rode draad in mijn leven geworden. Kort gezegd ervaar ik sinds Mindfulness mijn pad heeft gekruist, meer kwaliteit van leven. Binnen de ggz geef ik Mindfulness oefeningen aangepast aan de doelgroep. Het mooie daarvan is dat ik het proces mee mag maken waarbij cliënten ervaren hoe het is om uit een pieker, angst of onrust modus te komen en te kunnen ‘zijn’ met alles wat er op dat moment is; zonder oordeel. Het geven van Mindfulness trainingen ben ik steeds meer gaan uitbreiden. Door het beoefenen van Mindfulness en mediteren krijg ik het gevoel dat ik er mag zijn met mijn imperfecties en het geeft mij rust en bevestiging. Naast Mindfulness, doe ik aan Vipassana (inzichtsmeditatie), emotioneel lichaamswerk en yoga. Deelnemers vinden dat ik Mindfulness op een prettige manier overbreng en de veiligheid in de groep bewaak. Voor mij is het een eer om Mindfulness door te mogen geven aan anderen mensen. Gecertificeerd Mindfulness trainer categorie 1. Lid Vereniging Mindfulness trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN) BIG-registratie nummer: 29008303030
Tel: 06 1127 3160
E-mail: info@leefmindful.nl
Website: http://www.leefmindful.nl