GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Ouder van een hooggevoelig kind! En nu?

Coaching : Ouder van een hooggevoelig kind! En nu?

Ouder van een hooggevoelig kind! En nu?    woensdag 30 januari, 2019 | 18.30 - 21.30

Wilt u ontdekken hoe om te gaan met uw hooggevoelige kind?

Loopt u er als ouder tegenaan dat uw kind vaak overprikkeld thuiskomt? Dat uw kind niet weet hoe alle prikkels te verwerken? Niet weet hoe om te gaan met alle emoties van anderen en zichzelf? Of voelt uw kind bepaalde energieën aan die niet verklaarbaar zijn? Ik vertel er graag over en geef daarom een exclusieve lezing op woensdag 19 september. Ik leg dan uit wat hooggevoeligheid/het 6e zintuig precies is en hoe u dit herkent bij uw kind. En het allerbelangrijkste: hoe u er als ouder mee om kunt gaan. Want de eigenschappen van hooggevoeligen hoeven niet als lastig te worden ervaren, ze horen juist een kracht te zijn in deze wereld! De lezing duurt 45 minuten en er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop kunt u vragen stellen en met andere ouders napraten.

Mijn naam is Veerle Wagenaar en auteur van het boek ‘’ Heel bewust jezelf’’ dat ik op mijn 20e levensjaar heb geschreven.

Ik coach hooggevoelige kinderen, jongeren en jong volwassen. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met mijn 6e zintuig en heb ontdekt dat ik hooggevoelig ben.

Mijn missie in het leven is om mensen bewust te maken dat hooggevoeligheid geen ziekte of aandoening is, maar een gave!

Ik was lang zoekende op dit gebied maar kan het nu inzetten als mijn kracht. In het dagelijks leven zijn er steeds meer kinderen, jongeren en jongvolwassenen die vastlopen met deze gave, zij weten hier geen invulling aan te geven. Zij lopen daardoor vast in het dagelijks leven terwijl het een gift is wat zij hebben.

Op 19 september geef ik een exclusieve lezing van 45 minuten waarin ik uitleg wat hooggevoeligheid/ het 6ezintuig nou precies is en hoe u dit herkent bij uw kind? En het aller belangrijkste hoe je er als ouder mee kan omgaan. Want juist deze eigenschappen horen een kracht te zijn in deze wereld!

Na de presentatie heeft u de kans om vragen te stellen en met andere ouders na te praten.

Wilt u deze lezing bijwonen? Meld u dan nu kosteloos aan door een mail te sturen naar info@coachingveerkracht.com Er is ruimte voor maximaal 20 ouders. Ook grootouders, leerkrachten en een ieder die met hooggevoelige kinderen te maken heeft zijn welkom!


Locatie: adres: Mijn praktijk bevindt zich in de grote ruimte van Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6, 1991 AD in Velserbroek.

Agenda van Coaching Veerkracht

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Coaching Veerkracht

Mijn naam is Veerle Wagenaar en auteur van het boek ‘’ Heel bewust jezelf’’ die ik op mijn 20e levensjaar heb geschreven. rolex replica watches Ben jij op zoek naar erkenning? Naar iemand die je begrijpt? Wilt u leren omgaan met uw eigen hooggevoeligheid? Of bent u als ouder voor uw kind opzoek? Lijkt het of uw kind een denkbeeldig vriendje heeft? Wilt u leren omgaan met uw eigen 6e zintuig? Kinderen, jongeren en volwassenen zijn bij mij op het juiste adres. Ik kan u of hen een helpende hand bieden en een luisterend oor. Juist in deze tijd zijn er zoveel mensen die behoefte hebben aan begrip, aan iemand die luistert. Vooral als je het gevoel hebt anders te zijn dan de rest. Ik kan zeggen, beste lezer, dat iedereen op zijn of haar manier goed is en dat ieder mens het recht heeft om te bloeien naar de ontwikkeling die voor hem of haar bestemd is. Juist dat stukje wil ik bieden, een luisterend oor zonder oordeel over de situatie. Juist die begeleiding die iemand op de goede weg helpt. Het vertrouwen geven dat ervoor zorgt dat iemand in zichzelf kan gaan geloven, waardoor diegene niet meer onzeker hoeft te zijn om zich anders te voelen dan de rest. Want om eerlijk te zijn: we hebben allemaal toch iets speciaals in ons wat ons uniek maakt en wat ons maakt tot wie wij zijn, waardoor wij onze eigen weg kunnen volgen? Ik ben sinds zomer 2017 afgestudeerd verpleegkundige in het ziekenhuis in Alkmaar. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met mijn 6e zintuig en heb ontdekt dat ik hoog gevoelig ben. Ik was lang zoekende op dit gebied. Juist door mijn ervaringen in het dagelijks leven en in het ziekenhuis heb ik leren omgaan met mijn gave. In het dagelijks leven zijn er steeds meer kinderen, jongeren en volwassenen die vastlopen met deze gave, zij weten hier geen invulling aan te geven. Zij lopen daardoor vast in het dagelijks leven terwijl het een gift is wat zij hebben. Juist door mijn eigen ervaringen en leermomenten heb ik deze gave als positief leren ervaren, omdat juist door deze gave er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van bewustwording. De gave die deze mensen hebben hoort geen last te zijn, maar een extra stukje positiviteit dat het leven je kan brengen. Doordat ik in mijn omgeving zie hoeveel kinderen/jongeren vastlopen, heb ik mijn gevoel gevolgd door een bedrijf op te starten. Juist mijn verpleegkundige achtergrond ondersteunt mij daarbij, omdat ik ook de andere kant ken van deze gave ervaar en hoe mensen ook anders kunnen denken.