GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Ayahuasca Dag

Innerlijke groei & Bewustwording : Ayahuasca Dag

Ayahuasca Dag    zaterdag 12 januari, 2019 | 10.00 - 19.00

Ayahuasca Ceremonie in Velserbroek met LIVE muziek, nabij Haarlem (max. 11 p)

Tarief 135.00 Euro
De algemene informatie en digitale vragenlijst i.v.m inname Ayahuasca wordt direct gestuurd na inschrijving en aanbetaling. Je ontvangt een email met de digitale vragenlijst. Deze graag zo spoedig mogelijk invullen ter beoordeling van deelname!

LET OP!! Inschrijven voor een Ayahuasca ceremonie kan tot een week vooraf. Dit i.v.m. de noodzakelijke voorbereiding. Je ontvangt direct na inschrijving en betaling een e-mail met bevestiging en digitale vragenlijst i.v.m. inname van Ayahuasca. Gelieve deze spoedig in te vullen.

Agenda van Yvonne Vruggink

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Yvonne Vruggink

Op de basisschool werd me als jong meisje gevraagd wat ik wilde worden. Ik gaf aan ‘reisleidster’ te willen worden. Nu meer dan 20 jaar later begrijp ik op een steeds diepere laag wat het betekent om reisleidster te mogen zijn. Van mijn eigen leven, maar daarmee ook anderen te inspireren voor hun reis: het leven op aarde in alle facetten. Spirituele bewustwording van wie je werkelijk bent, maar ook vooral de aardse manifestatie van dat waar je met hart en ziel blij van wordt. Leven met bezieling. 'Ken uzelve' staat boven de Griekse Apollo tempel. Bewust worden en bewust zijn betekent zelfonderzoek om daarmee los te komen van herhalende patronen, angsten en belemmeringen. Middels inzichten ontstaat er ruimte voor heldere (nieuwe) wegen en keuzes die werkelijk passen bij jou. Het pad van Ayahuasca is voor mij uitermate bijzonder. Na het vinden van deze plantensoort van Ayahuasca (Mimosa) waarbij je een kortere reis maakt, ging het roer volledig om. Mijn creativiteit in de vorm van muziek en andersoortige inspiratie begon weer volledig te stromen, passie voelen en werkelijk durven leven vanuit het hart startte, een diepere acceptatie en begrip van leven en sterven ontstond, de kracht van innerlijke stilte en dankbaarheid verdiepte, zelfliefde groeide, alleen-zijn groeide naar de rijkdom van een-zijn, het innerlijke meisje mocht helen en met al haar onbevangen speelse vreugde integreren met de volwassen vrouw, zachte kracht van hart naar bekken en terug begon te stromen en zo ontstond een enorm rijke en bijna onbeschrijflijke bewustwordingsweg naar het leiden van eigen ceremonies. Met alle liefde en toewijding die me door het universum en moeder aarde is gegund begeleid ik jou graag op je pad. Om samen met jou alle mogelijkheden te ontdekken die het leven jou biedt om jouw unieke zijn expressie te geven. Je bent van harte welkom voor een sessie, ceremonie, gesprek of andersoortige ontmoeting.