GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Open workshop Trance en diepte meditatie

Innerlijke groei & Bewustwording : Open workshop Trance en diepte meditatie

Open workshop Trance en diepte meditatie    zondag 09 december, 2018 | 10.00 - 16.30

Deze dag en workshop is bij uitstek geschikt voor mensen die een verdiepingsslag willen maken vanuit de connectie met hun binnenwereld.

Tijdens deze intense dag onderga je enkele verdiepende trancemeditaties die ervoor zorgen dat jouw bewustzijn toeneemt. Via de connectie met je binnenwereld leer je contact te maken met je eigen bron, ook wel je Hogere Zelf genoemd.

We werken met een groep van gelijkgestemden op het gebied van Trance en intuïtieve ontwikkeling.

Wat kun jij hieruit halen?

De workshop is in principe toegankelijk voor iedereen. Het is wel gewenst dat je minimaal enige ervaring hebt met (trance) meditatie en bewustzijnsontwikkeling. Trance bestaat al eeuwen en werd duizenden jaren geleden al gebruikt voor het verkrijgen van allerlei inzichten.

Tijdens deze lessen zullen we het volgende gaan ervaren:

Innerlijk reizen aan de hand van begeleidende trance meditaties.
Laagdrempelige oefeningen in tweetallen.
Bewustzijn verrruiming.
Tijdens de lessen bouwen we stap voor stap de energie met elkaar op zodat je steeds een laagje dieper in contact komt met je binnenwereld.De kosten zijn 85 euro. Dit is excl. 21% btw voor zakelijke klanten.
De locatie is een mooie landelijke ruimte met gratis parkeren voor de deur en prima bereikbaar met het OV.
Rechtstreeks inschrijven is niet mogelijk.

Agenda van Universal Academy

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Universal Academy

Binnen de online bewustzijn school verzorg ik diverse opleidingen, workshops, video tutorial en podcast. 
 Mijn persoonlijke interesse en ervaring is enorm breed. Ik zie mijzelf niet als leraar maar als instrument van het universele/kosmische schouwspel, waar de aarde en de mens een onderdeel van zijn. Inspiratie haal ik uit de connectie met mijn binnenwereld via onder andere meditatie en innerlijke bewustzijnsreizen. Daarnaast verdiep ik mij in (Oosterse) filosofie, religie en wetenschap. Het fascineert me hoe deze drie onderwerpen met elkaar verbonden zijn en een geheel vormen. 

Bewustzijn of bewust worden is het herstellen van de verbinding met het natuurlijk bewustzijn dat ieder mens bij zijn geboorte meekrijgt. Bewustzijn is niet alleen het verkrijgen van meer (zelf) kennis. Bewustzijn is ook inzien dat alles wat je doet gevolgen heeft. De tijd die je investeert in werk, een relatie, het eten dat je tot je neemt, de aanschaf van materie etc. Alles wat je doet, heeft gevolgen. Niet alleen in de tegenwoordige tijd maar ook in de toekomst en de daaropvolgende (levens)fases. 


Tel: stuur een mail naar:
E-mail: info@universalacademy.nl
Website: https://universalacademy.nl