GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Ouder-Kindyoga

Yoga & Beweging : Ouder-Kindyoga

Ouder-Kindyoga    zondag 17 februari, 2019 | 9.45 - 11.00Ouderkind Yoga Ochtend op Zondag

Leg de handen maar tegen elkaar en kijk elkaar in de ogen.. Welke kleur zie je precies? Welke vormen zie je? Wat voel je als je elkaar zo aankijkt?

Door de drukte van alle dag schiet de persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. Door bewust een les samen aanwezig te zijn voelt je kind de energie en aandacht.

In deze les leer je te verbinden met je kind door verschillende

ontspanningsoefeningen, adem en zintuigoefeningen, massage, creatieve verwerkingsopdrachten, duo houdingen.

Agenda van Inn Saei

Ouder-Kindyoga
Inn Saei betekent: ~The Sea within, de grenzeloze natuur van ons innerlijke~ Beweging gaat ver [...]
zondag 23 juni, 2019 | 10.15 - 11.30 | Lees verder

Inn Saei

Inn Saei betekent: ~The Sea within, de grenzeloze natuur van ons innerlijke~ Beweging gaat verder dan woorden, gevoelens en verbeelding. Als je van binnen uit ziet, heb je een sterk kompas waarmee je door de continu veranderde wereld kunt navigeren. Ik word jouw yogadocent voor volwassenen samen met mijn collega. Ik volg de opleiding Raja Yoga bij Annemiek Latour. Na jarenlang zelf een burn-out te hebben gehad met daarbij heftige hormoonschommelingen weet ik als geen ander hoe je bewust kan worden van je grenzen en hoe je om kan gaan met stress en hormoonschommelingen. Lesgeven met aandacht, oprechte interesse dat vind ik belangrijk en dat geef ik graag door... Ook word ik jouw yogadocent voor kinderen, tieners en jongeren. Ik heb de kinderyogaopleiding bij Eigenwijze Opleiding van Marjolein Tiemstra gevolgd en geef al een tijd les op Boerderij Landzicht. Jaren lang gaf ik theaterlessen aan kinderen,breitling replica watches tieners en jongeren. Daarnaast organiseerde ik evenementen voor kinderen en maakte ik creatieve programma's voor scholen. Ik wil ze graag wat meegeven en daarbij leer ik ze omgaan met zichzelf en de wereld om zich heen, daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen... *volg een proefles om te kijken of het iets voor jou is!