GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Kennismakingsworkshop training Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen

Innerlijke groei & Bewustwording : Kennismakingsworkshop training Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen

Kennismakingsworkshop training Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen    donderdag 14 maart, 2019 | 10:00 - 12.00

Pieker je veel tijdens je zwangerschap? Of zou je je zwangerschap bewuster willen beleven? Volg dan deze kennismaking workshop Zijnsmeditatie misschien is het iets voor jou.

Je leert meer in ‘het nu’ te leven en om te gaan met stressgevoelens. En het kan je ook helpen bij je bevalling.

Om met je aandacht aanwezig zijn in dít moment, zonder er een oordeel over te hebben. Dit klinkt misschien vaag of zweverig, maar het is juist heel back to basic. Doordat je bewuster leeft, leer je hoe je anders kunt omgaan met stressvolle en onprettige situaties.

Effecten van Zijnsmeditatie

Mensen die een training hebben gevolgd, merken vaak positieve effecten zoals minder stress en angst, minder piekeren en ze hebben een beter immuunsysteem. Dit kan ook voor zwangere vrouwen erg goed zijn: stress tijdens de zwangerschap is niet bevorderlijk voor jou en je baby. Maar ook tijdens de bevalling en in de periode daarna kun je veel hebben aan wat je leert tijdens een cursus.

Hormonen
Tijdens je zwangerschap schieten je hormonen vaak alle kanten op. Bovendien is er veel om je druk over te maken: hoe zal de bevalling gaan, zal ik een goede moeder zijn, waarom ben ik de hele tijd zo moe en gaat het wel goed met de baby in mijn buik? Je gedachten kunnen met je aan de haal gaan en precies om die reden kan deze zwangerschapscursus goed voor je zijn.


Kosten: € 15,- incl. BTW

Agenda van Zijnorientatie

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Zijnorientatie

Ik ben Jessica van Doorn, ben geboren (1981) en getogen in Amsterdam en omgeving vertrok ik na mijn eindexamen naar Den Haag. Na een studententijd op de Hogere Hotelschool en later Hogeschool Inholland in best replica watches Diemen, was ik nog niet uitgeleerd. Ik had zeer veel ervaring opgedaan in de Horeca en werkte inmiddels als event- organisator op culturele evenementen en stak veel tijd in de organisatie van jongerenkampen. Ik zocht echter meer diepgang en meer tools om met mensen te werken en besloot een coachopleiding te volgen die mij uiteindelijk leidde naar de school voor Zijnsoriëntatie. Daar werd ik gegrepen door het zicht van Hans Knibbe en het gedachtengoed dat hij uitdraagt. Tijdens mijn opleiding startte ik in Amsterdam al verschillende meditatiegroepen en gaf ik Zijnsgeoriënteerde begeleiding. Sinds september woon ik met mijn man en kind in IJmuiden en is mijn praktijk met mij meeverhuisd. Wil je een keer kennis komen maken met mijn aanbod? Momenteel bied ik meditatieles, persoonlijke begeleiding en de cursus Gezonde Zelfliefde aan.
Tel: 06 1505 6533
E-mail: jesvandoorn@hotmail.com
Website: http://www.jessicavandoorn.com