GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Wil jij nog meer verdieping ervaren met Reiki?

Innerlijke groei & Bewustwording : Wil jij nog meer verdieping ervaren met Reiki?

Wil jij nog meer verdieping ervaren met Reiki?    zaterdag 22 juni, 2019 | 10.00 - 15.00

Heb jij Reiki graad 1 al in de pocket en zoek je naar nóg meer verdieping? Dan is de workshop Reiki graad 2 iets voor jou! Je kunt Level 1 al eerder bij mij hebben gevolgd, maar ook als je graad 1 ergens anders hebt behaald, ben je welkom.

Wat ga je leren?
In deze Usui Reiki Ry?h?, graad 2 - Okuden leer jij om op afstand een healing te geven aan iemand. Want ja, zelfs dat is mogelijk! Je ontdekt een nieuwe vorm van bewust de ander helpen. Heel simpel en supereffectief!

Voor wie?
Heb jij een bloeiende praktijk waarin jij Reiki wilt geven? Of wil je juist leren om Reiki op jezelf toe te passen? Dan zit je in mijn Reiki workshop op de goede plek!
Usui Reiki Ryoho betekent: Mikao Usui’s methode van omgaan met universele levensenergie.

In het woord Reiki staat Rei voor universeel en Ki voor levensenergie oftewel universele levensenergie. Reiki is ontwikkeld door de Japanse Mikao Usui. Hij wordt gezien als de ontdekker en grondlegger van de methode die bekendstaat als Reiki. Rond 1922 is Mikao Usui 21 dagen gaan mediteren op de berg Kurama en hij heeft tijdens deze meditatie Reiki ontdekt.
Je hebt verschillende soorten Reiki. Ik hanteer voornamelijk de oorspronkelijke leer, wat inhoudt dat er wordt gefocust op diepgaande innerlijke spirituele ontwikkeling met als neveneffect heling van jezelf en van daaruit heling van anderen.

Wat levert deze workshop jou op?
Usui Reiki Ry?h?, graad 2 - Okuden leer je op afstand iemand reiki te geven. Tijd en ruimte bestaan er op dat moment niet. In deze graad leer je hoe jij je kan afstemmen op de ander, de ander stemt zich vervolgens op jou af en een uitwisseling vindt plaats. Heel simpel en ‘down to earth’.

Aan het einde van de workshop krijg jij een certificaat mee. En kan jij je eigen licht laten stralen naar jezelf en anderen!

Interesse? stuur Veerle een email

Investering: 76 euro per persoon.

Inclusief: certificaat Reiki graad 2, koffie en thee, handboek en btw.

Agenda van Coaching Veerkracht

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Coaching Veerkracht

Mijn naam is Veerle Wagenaar en auteur van het boek ‘’ Heel bewust jezelf’’ die ik op mijn 20e levensjaar heb geschreven. Ben jij op zoek naar erkenning? Naar iemand die je begrijpt? Wilt u leren omgaan met uw eigen hooggevoeligheid? Of bent u als ouder voor uw kind opzoek? Lijkt het of uw kind een denkbeeldig vriendje heeft? Wilt u leren omgaan met uw eigen 6e zintuig? Kinderen, jongeren en volwassenen zijn bij mij op het juiste adres. Ik kan u of hen een helpende hand bieden en een luisterend oor. Juist in deze tijd zijn er zoveel mensen die behoefte hebben aan begrip, aan iemand die luistert. Vooral als je het gevoel hebt anders te zijn dan de rest. Ik kan zeggen, beste lezer, dat iedereen op zijn of haar manier goed is en dat ieder mens het recht heeft om te bloeien naar de ontwikkeling die voor hem of haar bestemd is. Juist dat stukje wil ik bieden, een luisterend oor zonder oordeel over de situatie. Juist die begeleiding die iemand op de goede weg helpt. Het vertrouwen geven dat ervoor zorgt dat iemand in zichzelf kan gaan geloven, waardoor diegene niet meer onzeker hoeft te zijn om zich anders te voelen dan de rest. Want om eerlijk te zijn: we hebben allemaal toch iets speciaals in ons wat ons uniek maakt en wat ons maakt tot wie wij zijn, waardoor wij onze eigen weg kunnen volgen? Ik ben sinds zomer 2017 afgestudeerd verpleegkundige in het ziekenhuis in Alkmaar. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met mijn 6e zintuig en heb ontdekt dat ik hoog gevoelig ben. Ik was lang zoekende op dit gebied. Juist door mijn ervaringen in het dagelijks leven en in het ziekenhuis heb ik leren omgaan met mijn gave. In het dagelijks leven zijn er steeds meer kinderen, jongeren en volwassenen die vastlopen met deze gave, zij weten hier geen invulling aan te geven. Zij lopen daardoor vast in het dagelijks leven terwijl het een gift is wat zij hebben. Juist door mijn eigen ervaringen en leermomenten heb ik deze gave als positief leren ervaren, omdat juist door deze gave er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van bewustwording. De gave die deze mensen hebben hoort geen last te zijn, maar een extra stukje positiviteit dat het leven je kan brengen. Doordat ik in mijn omgeving zie hoeveel kinderen/jongeren vastlopen, heb ik mijn gevoel gevolgd door een bedrijf op te starten. Juist mijn verpleegkundige achtergrond ondersteunt mij daarbij, omdat ik ook de andere kant ken van deze gave ervaar en hoe mensen ook anders kunnen denken.