GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Introductie Workshop Beyond the Bullshit

Innerlijke groei & Bewustwording : Introductie Workshop Beyond the Bullshit

Introductie Workshop Beyond the Bullshit    donderdag 25 april, 2019 | 19.00 - 21.00

Het leven lijkt soms wel op koorddansen, een constante balans tussen de mind (gedachten) en de ziel (wie je werkelijk bent, de kern, jouw innerlijke godin, noem het wat je wilt). De ziel probeert ons ten alle tijden te herinneren dat we perfect zijn waar en zoals we zijn en leidt ons naar het pad van de liefde.
De mind echter wil ons veilig houden en zoveel mogelijk kans maken om te overleven. Om dit te kunnen zal de mind een boel trucjes uithalen die ervoor zorgen dat we ons bezig houden met de verkeerde zorgen. Dit weerhoudt ons van te gaan ontdekken wie we werkelijk zijn en wat we werkelijk willen.

Deze zorgen resulteren vaak in een onprettig gevoel. Het is eigenlijk een signaal van onze kern dat we iets aan het doen zijn wat ons niet dient.

In deze korte workshop gaan we kijken of we het contact met de kern kunnen versterken door meer aandacht te gaan besteden aan die fysieke signalen. Uit je hoofd en in je lijf!Wil jij ook;
- Jouw keuzestress gedag zeggen;
- Meer aandacht besteden aan wat je lichaam je vertelt?;
- Een super simpele methode leren die je kan toepassen in alle facetten van je leven(denk aan je liefdesleven, je carrière, je ...);
- Meer diepgang creëren in jouw relaties (doordat je feilloos aanvoelt wat je wilt en dit vanuit een pure plek ook aan kan geven)
Kom dan naar de inspiratie avond op 20 maart!
Investering 15 euro

Agenda van Rosane Verburg

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Rosane Verburg

‘Wat kan jij mooi, puur, rustig en duidelijk vanuit jezelf iets overbrengen…’ Dat is de feedback die ik laatst nog kreeg na een korte presentatie. Het trof me, want dat is nou ook net precies wat ik zo belangrijk vind. Jezelf zo lief hebben, dat het enige wat je nog wil en kan doen, praten vanuit je hart is. Ik ben gepassioneerd en rustig, eerlijk en zacht, direct en liefdevol. Ik ben een generalist met een specifieke missie; zoveel mogelijk vrouwen laten spreken vanuit wie ze werkelijk zijn. Geen standaard coachingstrucjes, maar in een kwetsbare setting jou begeleiden in jouw reis naar authenticiteit. Bekijken op welke manier jij jezelf tegenhoudt, welke patronen en gedachten niet meer voor jou werken en hoe je deze achter je kan laten. Beyond the bullshit. Dat is wat we doen, zodat ook jij, vanuit een gevoel van volle zekerheid jezelf mag zijn. Opdat ook jij anderen mag inspireren hetzelfde te doen. Ik gebruik technieken uit verschillende stromingen (denk aan NLP, Gestalt, Radical Honesty, mindfulness, yoga en meditatie) om jou dichter bij jezelf te brengen. Ik leer je de technieken zelf toe te passen, zodat je deze ook zelf kan gaan gebruiken als de coaching weer stopt. Geen quick fixes dus, maar diepte-investeringen in jezelf.
Tel: niet bekend
E-mail: info@rosanneverburg.nl
Website: http://www.rosanneverburg.nl