GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

6 daagse Cursus Voed je goed!!

Voeding : 6 daagse Cursus Voed je goed!!

6 daagse Cursus Voed je goed!!    vrijdag 06 september, 2019 | 10.00 - 17.00

OOGSTGOED CURSUS

Wat eet je om je fit en energiek te voelen?
Ontdek het eten dat past bij jouw lijf en leefstijl.

VOED JE GOED
6-daagse cursus (sep – nov 2019)

Goed en gezond eten doe je met de juiste kennis over voeding en over je eigen lichaam. Ontdek welk eten bij jou past en hoe het jouw leefstijl en wensen kan ondersteunen. Ontwikkel je persoonlijke eetkompas en vertrouw op je eigen koers. Deze cursus geeft je niet alleen heldere inzichten, het levert je ook een blauwdruk waarmee je verder kunt om het in je leven in te passen.

In de cursus VOED JE GOED leer je de basis van gezonde voeding, de werking van onze spijsvertering en de invloed daarop door onze leefstijl. Je gaat de signalen van je lichaam herkennen en hoe je daar op kunt inspelen met je eetpatroon. Het is niet ‘one size fits all’, maar maatwerk.

Cursus-ingredie?nten:
• 6 lesdagen, waarvan 2 dagdelen in de keuken
• Persoonlijke intake + consult
• Theorie (natuur)voeding
• Praktische opdrachten en tips
• Ontdekken, experimenteren en ervaringen delen op een inspirerende locatie

Een unieke 6-daagse cursus die theorie en praktijk met elkaar verbindt. Je leert niet alleen wat bepaalde voedingsmiddelen met je doen, maar ook hoe je ingrediënten die een positieve invloed hebben, het beste kunt verwerken in jouw dagelijkse eetpatroon.

Data: 6 & 20 september, 4 & 18 oktober, 1 & 15 november
Locatie: Boerderij Landzicht, Velserbroek
Tijden: 10.00 – 17.00 uur
Prijs: € 599,-

Agenda van Oostgoed

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Oostgoed

Suzanne Rotteveel geeft persoonlijke adviezen, lezingen en workshops over voeding om mensen te helpen zich vitaal te voelen. Ze voltooide de studie tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen en is sinds 2016 in Haarlem gevestigd. Met Oogstgoed wil zij mensen graag helpen hun eigen weg te vinden in de wereld van voeding en bij het oplossen van voeding-gerelateerde klachten. Vragen als ‘moet het biologisch, glutenvrij, lactosevrij?’ Of; ‘hoe krijg ik voldoende vitamines en mineralen binnen?’ En: ‘Wat doet eten met mij en mijn lijf?’. Het zijn allemaal duidelijke vragen die passen in deze tijd. Ik wil je helpen je eigen weg te vinden naar een eetpatroon dat bij jou past en je lekker en fit laat voelen. In de huidige berichtgeving van voedselclaims en tegenstrijdigheden is het niet makkelijk keuzes te maken en daarop te vertrouwen. “Ik ben gelukkig als mensen ontdekken hoe belangrijk voeding is voor de basis van hun welzijn. Als ze zich zekerder gaan voelen over wat ze eten. Het wordt helemaal leuk als ze ook van hun klachten afkomen.”
Tel: 06 - 2409 0303
E-mail: info@oogstgoed.nl
Website: http://www.oogstgoed.nl