GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Workshop Energetisch Waarnemen

Innerlijke groei & Bewustwording : Workshop Energetisch Waarnemen

Workshop Energetisch Waarnemen    zondag 26 mei, 2019 | 10.00 - 15.00

Altijd al meer willen weten over de energetische wereld? Kom dan het willen weten omzetten in zelf ervaren! Het belooft een magische dag te worden waarin we o.a. aan de slag gaan met de volgende onderwerpen:

- het waarnemen van je eigen energetisch lichaam
- waarnemen van het energetisch lichaam van een ander
- contact maken met je eigen energetische wonder crew
- open cirkel waarin we onze ervaringen met elkaar delen en geen
vraag te gek is

Verder zal ik invoelen op wat er binnen de groep nodig is en het programma hierop aanvullen.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die nog geen/weinig ervaring hebben met de energetische wereld, maar zich er dolgraag in willen verdiepen. Enige wat je nodig hebt is een open mind en hart!

Kosten?

115 euro, (graag vooraf voldoen) dit is inclusief een heerlijke vegetarische lunch, lekkere sapjes en theetjes en wat zalige home-made zoetigheid!

Laat je deze dag onderdompelen in de prachtige energetische wereld. Je zult er met open armen worden ontvangen en een gevoel van thuiskomen ervaren. Je komt weer terug bij je Zelf!

De workshop gaat door vanaf 6 personen, dus ken je iemand waarvan je denkt dat ze dit ook super zouden vinden, licht ze in en kom gezellig samen!

See you then!

Agenda van Praktijk Josine Rozenberg

Workshop Energetisch Waarnemen
Welkom! Wil je graag beter met jezelf in contact komen? Heb je vragen privé of werk gerel [...]
zondag 26 mei, 2019 | 10.00 - 15.00 | Lees verder

Praktijk Josine Rozenberg

Welkom! Wil je graag beter met jezelf in contact komen? Heb je vragen privé of werk gerelateerd ? Twijfel je over, fysieke en/of emotionele toestand en weet je even niet meer welke richting je op moet? Ben je benieuwd of alles energetisch wel netjes doorstroomt? Dan is een reading iets voor jou! Hoe werkt het? Tijdens een reading stem ik me op jou af en krijg ik beelden door die jou iets willen vertellen. Deze beelden bieden een verdieping van de verbinding met jezelf. We kijken op een hoger niveau naar patronen (bewust of onbewust) die ervoor zorgen dat je geen of minder flow ervaart, op welk gebied in je leven dan ook. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten waar je praktisch verder mee kunt. Een reading helpt je ook beter te luisteren naar de dingen die je diep van binnen al wel weet over de situatie. Dit kan privé of werk gerelateerd zijn, fysiek of emotioneel. Vaak krijg je inzichten die je eigenlijk al bekend zijn, maar waarvan het de bedoeling is dat je er beter naar gaat luisteren. Is er sprake van energetische blokkades, dan worden deze vaak ter plekke opgelost, soms gaat er iets meer tijd overheen en help ik je met tips die je zelf in je dagelijks leven kan toepassen en soms krijg je huiswerk mee. Maar het belangrijkste is, dat alles wat ik jou mag vertellen, jou op dit moment verder zal helpen om weer de connectie met jezelf te leggen! Na een reading heb je meer gevoel voor richting, voel je je lichter en meer zelfverzekerd! Praktische informatie over de tarieven https://www.josinerozenberg.nl/tarieven Parkeren: gratis