GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

1-daagse yoga retreat

Innerlijke groei & Bewustwording : 1-daagse yoga retreat

1-daagse yoga retreat    zaterdag 06 juli, 2019 | 10.00 - 16.30

Tijdens een DagjeYoga neem je een dag voor jezelf. Je stapt een dag uit de drukte en komt helemaal rust. Ervaar twee verschillende, uitgebreide yogalessen en geniet van een heerlijke gezonde lunch en wandeling.

Kom lekker alleen, met z’n tweeën, of ‘doe’ een DagjeYoga met een groep vrienden/vriendinnen of collega’s. Een DagjeYoga is geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen.

Een DagjeYoga heeft ongeveer 15 deelnemers en wordt verzorgd door Kirsten Hartevelt.
Prijs DagjeYoga in Velserbroek: €95,00 p.p. incl. btw

Agenda van Dagje Yoga

1-daagse yoga retreat
Mijn naam is Kirsten Hartevelt. Ik ben de oprichter en eigenaar van yogastudio Yoga Baarn en initiat [...]
zaterdag 06 juli, 2019 | 10.00 - 16.30 | Lees verder

Dagje Yoga

Mijn naam is Kirsten Hartevelt. Ik ben de oprichter en eigenaar van yogastudio Yoga Baarn en initiatiefnemer van DagjeYoga (1-daagse yoga retreats). In 2005 volgde ik mijn eerste yogalessen. Ik wilde beter leren ademhalen en leren om rust te vinden in mezelf. In yoga heb ik een manier gevonden om zowel fysiek als mentaal sterk en buigzaam te worden. Het leven biedt vele uitdagingen, yoga geeft mij richting en houvast. En omdat ik mijn goede ervaringen met yoga graag met anderen wil delen, studeer ik sinds 2015 aan De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Mijn docenten daar zijn Johan Noorloos, Léah Kline, Tijn Touber, Skadi van Paasschen en Alison Melvin. Momenteel ben ik Yoga Alliance gecertificeerd docent in Vinyasa yoga, Yin yoga en Restorative yoga (500 uur). Daarnaast ben ik sinds 2017 gecertificeerd Satyananda Yoga Nidra docent ('slaap yoga'). Deze training werd gegeven door Swami Vedantananda Saraswati van de Bihar School of Yoga.
Tel: 06 1586 4849
E-mail: info@yogabaarn.nl
Website: http://http://www.yogabaarn.nl