GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Kinderyoga

Yoga & Beweging : Kinderyoga

Kinderyoga    woensdag 03 april, 2019 | 15.30 - 16.30

pffff even ontpannen, jezelf weer even voelen na alle drukte van alle dag..handen op je buik..je buik gaat op en neer net als een ballon..voel jij dat ook?

Voor Tieners en Jongeren. Je kan je ten allen tijden opgeven!

Yoga is niet alleen speelse lichamelijke houdingen oefenen. Het is veel meer! Groepsinteractie, inzichten en beter omgaan met de vele prikkels om ons heen. Elk blok een eigen thema en toegespitst op leeftijd.

*verhoog je focus en concentratie

*verminder stress en angst

*laat je minder leiden door je emoties

*word soepel en lenig

*vergroot je creativiteit

*vergroot je zelfvertrouwen


Geef je op per mail. maartje.nijkamp@icloud.com, 06-14683978. *10 strippenkaart, 100 euro, 12 weken te gebruiken.

Agenda van Inn Saei

Ouder-Kindyoga
Inn Saei betekent: ~The Sea within, de grenzeloze natuur van ons innerlijke~ Beweging gaat ver [...]
zondag 23 juni, 2019 | 10.15 - 11.30 | Lees verder

Inn Saei

Inn Saei betekent: ~The Sea within, de grenzeloze natuur van ons innerlijke~ Beweging gaat verder dan woorden, gevoelens en verbeelding. Als je van binnen uit ziet, heb je een sterk kompas waarmee je door de continu veranderde wereld kunt navigeren. Ik word jouw yogadocent voor volwassenen samen met mijn collega. Ik volg de opleiding Raja Yoga bij Annemiek Latour. Na jarenlang zelf een burn-out te hebben gehad met daarbij heftige hormoonschommelingen weet ik als geen ander hoe je bewust kan worden van je grenzen en hoe je om kan gaan met stress en hormoonschommelingen. Lesgeven met aandacht, oprechte interesse dat vind ik belangrijk en dat geef ik graag door... Ook word ik jouw yogadocent voor kinderen, tieners en jongeren. Ik heb de kinderyogaopleiding bij Eigenwijze Opleiding van Marjolein Tiemstra gevolgd en geef al een tijd les op Boerderij Landzicht. Jaren lang gaf ik theaterlessen aan kinderen,breitling replica watches tieners en jongeren. Daarnaast organiseerde ik evenementen voor kinderen en maakte ik creatieve programma's voor scholen. Ik wil ze graag wat meegeven en daarbij leer ik ze omgaan met zichzelf en de wereld om zich heen, daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen... *volg een proefles om te kijken of het iets voor jou is!