GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Introductie Workshop met Rahul in Nederland

Innerlijke groei & Bewustwording : Introductie Workshop met Rahul in Nederland

Introductie Workshop met Rahul in Nederland    maandag 15 april, 2019 | 19.30 - 22.00

Wil jij graag meer weten wat je kan verwachten van een cursus met Rahul Bharti, een zeer bijzondere leraar/healer/sjamaan uit Nepal? Kom dan naar deze 'proeverij'! Tijdens deze introductie workshop krijg je een kijkje in de keuken en mag je alvast ruiken en proeven aan enkele eeuwenoude technieken die Rahul o.a. zal behandelen in zijn cursussen. Ook zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen. Deze introductie workshop kost slechts 10 euro. Aanvang 19.30 uur.

We behandelen in het kort alle kernonderdelen van de twee cursussen die Rahul deze zomer in Nederland gaat geven. Dit zijn ancient energetic healing en ancient yoga & massage. Het is een interactief programma waar je zelf ook alvast wat mag gaan uitproberen als je dat leuk vindt.

(Rahul Bharti zal er deze avond zelf niet bij kunnen zijn, want hij verblijft op dit moment in Nepal. De workshop wordt verzorgd door Melissa Kok en Karin de Bruin, twee enthousiaste, oud studenten van Rahul).Agenda van Met Rahul Bharti in Nederland!

Cursus Antcient Energetic healing 11 – 15 juni
Wie is de docent? Rahul Bharti, geboren in India, begon zijn carrière als therapeut op een zeer [...]
dinsdag 11 juni, 2019 | 08.00 - 17.00 | Lees verder

Cursus Ancient Yoga & Massage Cursus 16 – 21 juni
Wie is de docent? Rahul Bharti, geboren in India, begon zijn carrière als therapeut op een zeer [...]
zondag 16 juni, 2019 | 08.00 - 17.00 | Lees verder

Met Rahul Bharti in Nederland!

Wie is de docent? Rahul Bharti, geboren in India, begon zijn carrière als therapeut op een zeer ongebruikelijke jonge leeftijd, nadat hij zich had bekwaamd in ‘Ancient massage’ in Chiang Mai, Thailand. Zijn wens om anderen te helpen en zijn nieuwsgierigheid naar verschillende eeuwenoude, helende technieken, en dan speciaal voor het menselijk energetisch systeem, werd door zijn vader ondersteund door het voor Rahul mogelijk te maken te leren en te leven met verschillende volksstammen en healers in o.a. India, Sri Lanka en Thailand. Dit werd vervolgd door het vergaren van meer kennis en het ontwikkelen van zijn intuïtieve inzichten bij lokale healers in het noorden en zuiden van Thailand. Sinds vele jaren deelt Rahul zijn ervaring door les te geven in ‘Ancient Massage’ en ‘Energy Healing’ op zijn school, ‘The Healing Hands Center’, in Nepal. Zijn doel is om zijn studenten te begeleiden op hun pad naar self healing. Rahul heeft al vele mensen mogen helpen en geeft al meer dan 30 jaar les met nog altijd een tomeloze energie. Wat hij anderen leert, past hij toe in zijn eigen leven. Dit maakt hem een inspirerend voorbeeld voor veel van zijn studenten. Zijn warme en open persoonlijkheid weet veel harten te raken.
Tel: Melissa Kok M: +31 6 42479866 (+ whatsapp) Karin de Bruin M: +31 6 53833296 (+ whatsapp)
E-mail: E: mel.kok@gmail.com E: karindebruin@lentezon.nl
Website: niet bekend