GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Cursus Antcient Energetic healing 11 – 15 juni

Innerlijke groei & Bewustwording : Cursus Antcient Energetic healing 11 – 15 juni

Cursus Antcient Energetic healing 11 – 15 juni    dinsdag 11 juni, 2019 | 08.00 - 17.00

* Anatomie & fysiologie van het energetisch systeem:
Rahul vertelt over de bouw en het functioneren van het energetisch systeem, zoals hij dit zelf heeft mogen ervaren tijdens zijn zoektocht naar deze kennis in zijn jonge jaren. Niets van deze theorie komt uit boeken, maar onder de begeleiding van verschillende leraren en volksstammen, verspreid over de wereld, heeft Rahul dit zelf mogen ontdekken. Rahul wilt graag zijn ervaring delen. Hij ziet het als zijn missie om de specifieke kennis van die eeuwenoude traditionele stammen over te dragen. Het helpt jou om diagnoses te kunnen stellen op een energetisch niveau en is ook bedoeld om een hoger bewustzijn te creëren. Vanuit deze basis kan verder gewerkt worden aan de energetische blokkades, die ons zowel op het fysieke als op het mentale vlak kunnen treffen

* Zelf helende oefeningen: Er is maar één persoon die jou kan helen en dat ben jezelf, al wil dat natuurlijk niet zeggen dat we geen dokters meer nodig hebben. Na de opgedane kennis over ons eigen systeem leer je hoe je zelf een positieve bijdrage kan leveren aan de gebieden die heling nodig hebben. Dit doe je met zelfhelende oefeningen. Deze oefeningen zijn er op gericht om jouw energie weer in balans te krijgen en/of te houden. Rahul geeft je de technieken en na de uitleg en het oefenen in de groep is het aan jou om deze oefeningen te blijven beoefenen. Door inzicht ontstaat ook de wilskracht en discipline om jezelf te helen en dat is nodig om je naar het gewenste resultaat te leiden.

* Detox programma: Het detox programma geeft je een handleiding om 14 dagen zowel fysiek, energetisch en mentaal een programma te volgen, om de veroorzaakte ruis en blokkades in al deze 3 lagen te verminderen of zelfs te verwijderen. Het is een aanrader om het detox programma alvast te beginnen tijdens de cursus, zodat eventuele vragen in de klas kunnen worden behandeld. Maar ook na de cursus kun je met je vragen altijd bij ons terecht.

* Eeuwenoude energetisch helende technieken om toe te passen bij anderen: Zoals benoemd bij de zelfhelende oefeningen: helen begint bij jezelf, maar soms hebben we een zetje nodig van iemand anders om een begin te maken. Wanneer jij zelf in balans bent kan je beginnen om deze hulp aan anderen te bieden. Deze energetische oefeningen zijn toepasbaar door iedereen. Ze kunnen gebruikt worden door therapeuten, maar ook zonder een therapeutische opleiding kun je ze geven aan je familie en vrienden.

Rahul leert je o.a. de ‘grootouder’ van Reiki, genaamd ‘Ancient healing’. Je werkt met handopleggingen op het lichaam. Dit is een anderhalf uur durende behandeling, waarbij het volledige energetisch lichaam aan bod komt van de kruin tot aan de tenen.

* Klankschalen massage: Eén van de meest krachtige energetische behandelingen wordt gedaan met behulp van Tibetaanse klankschalen. Ons lichaam bestaat voor 60% uit water. Onze energiebanen lopen waarschijnlijk ook door dit water. Soms kan het water niet meer goed voortvloeien door mogelijke fysieke of mentale oorzaken en dat zorgt ervoor dat ook de energie niet meer goed doorstroomt. Bij het gebruik maken van klankschalen zorgt het geluid voor een vibratie in ons waterlichaam. Hierdoor ontstaan kleine golfjes in het water en die zorgen ervoor dat het water, en daardoor ook je energie, weer gaan stromen. De behandeling wordt gaat als magisch ervaren en is één van de fijnste helende technieken.

Rahul leert je de beginselen van deze vorm van energetische heling door te vertellen over de werking en het leren van methodes voor specifieke klachten.

* Persoonlijke vragen en onderwerpen: Geen klas van Rahul is hetzelfde, want elke klas heeft andere mensen, met andere persoonlijke vragen en interesses. Rahul geeft les naar de behoefte van de studenten, met zijn wens om elke deelnemer te kunnen helpen met begeleiding of het bewust maken op een gebied waar dat gewenst is. Rahul heeft een zeer uitgebreide kennis vergaard over veel uiteenlopende onderwerpen, zowel op fysiek, mentaal en relationeel gebied.

Naast de persoonlijke vragen ben je ook welkom om zelf een onderwerp in te brengen, waar je graag meer over zou willen leren. Denk bijvoorbeeld aan depressie, zwangerschap, autisme, migraine enz.


Voor wie is deze cursus?

Iedereen die:

graag meer wil leren over het menselijk energetisch lichaam
graag een holistisch perspectief van gezondheid wil leren
geïnteresseerd is om aan zichzelf te werken (self healing)
graag zijn medemens wil gaan helpen met eeuwenoude helende technieken (ancient healing)


Kosten

T/m 14 april bieden wij een ‘early bird rate’ van 720 Euro

Na deze datum komen de kosten op 820 EuroOvernachten

Mocht je van ver komen en willen overnachten, neem dan contact met ons op. Wij willen je graag informeren over de prachtige B&B op Boerderij Landzicht, of hotel- en kampeermogelijkheden in de buurt van de cursuslocatie.Aanmelden of meer informatie?

Voor eventuele vragen, meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met:

Melissa Kok

M: +31 6 42479866 (+ whatsapp)

E: mel.kok@gmail.com

Karin de Bruin

M: +31 6 53833296 (+ whatsapp)

E: karindebruin@lentezon.nlAgenda van Met Rahul Bharti in Nederland!

Cursus Antcient Energetic healing 11 – 15 juni
Wie is de docent? Rahul Bharti, geboren in India, begon zijn carrière als therapeut op een zeer [...]
dinsdag 11 juni, 2019 | 08.00 - 17.00 | Lees verder

Cursus Ancient Yoga & Massage Cursus 16 – 21 juni
Wie is de docent? Rahul Bharti, geboren in India, begon zijn carrière als therapeut op een zeer [...]
zondag 16 juni, 2019 | 08.00 - 17.00 | Lees verder

Met Rahul Bharti in Nederland!

Wie is de docent? Rahul Bharti, geboren in India, begon zijn carrière als therapeut op een zeer ongebruikelijke jonge leeftijd, nadat hij zich had bekwaamd in ‘Ancient massage’ in Chiang Mai, Thailand. Zijn wens om anderen te helpen en zijn nieuwsgierigheid naar verschillende eeuwenoude, helende technieken, en dan speciaal voor het menselijk energetisch systeem, werd door zijn vader ondersteund door het voor Rahul mogelijk te maken te leren en te leven met verschillende volksstammen en healers in o.a. India, Sri Lanka en Thailand. Dit werd vervolgd door het vergaren van meer kennis en het ontwikkelen van zijn intuïtieve inzichten bij lokale healers in het noorden en zuiden van Thailand. Sinds vele jaren deelt Rahul zijn ervaring door les te geven in ‘Ancient Massage’ en ‘Energy Healing’ op zijn school, ‘The Healing Hands Center’, in Nepal. Zijn doel is om zijn studenten te begeleiden op hun pad naar self healing. Rahul heeft al vele mensen mogen helpen en geeft al meer dan 30 jaar les met nog altijd een tomeloze energie. Wat hij anderen leert, past hij toe in zijn eigen leven. Dit maakt hem een inspirerend voorbeeld voor veel van zijn studenten. Zijn warme en open persoonlijkheid weet veel harten te raken.
Tel: Melissa Kok M: +31 6 42479866 (+ whatsapp) Karin de Bruin M: +31 6 53833296 (+ whatsapp)
E-mail: E: mel.kok@gmail.com E: karindebruin@lentezon.nl
Website: niet bekend