GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

GongBath

Innerlijke groei & Bewustwording : GongBath

GongBath    donderdag 27 juni, 2019 | 20.00 inloop vanaf 19.30 - 22.00

De Planetary Gongs worden gebruikt om te harmoniseren, balans te bevorderen, creativiteit te verbeteren, gevoelens te ontdekken, groei te stimuleren en innerlijke evenwicht te bevorderen.

Tijdens een gongbad lig je tussen de Planetary gongs. Je lichaam ontvangt de energie van de geluiden van de gong, waardoor lichaam en geest als het ware worden leeggemaakt.

Als dit bereikt is word het lichaam weer gevoed door klank en trilling wat elke cel bereikt. Blokkades worden in beweging gebracht waardoor de energie weer vrij mag gaan stromen. Een nieuwe wereld gaat voor jou open, een wereld van resonantie.

Na de gongbad worden nog andere akoestische instrumenten gebruikt zoals klankschalen, sanzula, koshibells en oceandrum.

Een ‘bad’ die nog lang doorwerkt, jouw hart opent en je lichaam doet smelten in je mat.
inschrijven voor een Gongbad stuur een mail naar Loredana
tarief € 35.00Agenda van Aphrodite Lifestyle Yoga en Bewustzijn

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Aphrodite Lifestyle Yoga en Bewustzijn

Moeder van 3 prachtige kinderen en eigenares van Aphrodite Lifestyle Yoga en Bewustzijn in Schagen. Ik geef Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Yoga Nidra, Meditaties, GongBaden, Barstherapy, Vrouwencirkels en nog veel meer. Op het moment ben ik in Amerika met een opleiding bezig Wild Roots en in Nederland de Priesteres opleiding, ik blijf mezelf ontwikkelen, ook omdat mijn werk echt mijn passie is! Ik coach ook vrouwen om weer in hun kracht te staan. Al mijn lessen zijn gebaseerd om echt naar binnen te gaan, tijdens de yoga gebruik ik vaak akoestische instrumenten en aanrakingen, ik hou de energie graag in balans dus het kan zijn dat ik iemand wel eens verplaats, dit omdat ik het belangrijk vind dat jij energetisch in balans weer mijn ruimte verlaat. Ik werk zeer intuïtief en met verschillende Godinnen en Gidsen en eigen ontwikkelingen en ervaringen, en dit zorgt ervoor dat elke les bij mij anders is. Voor mij is het belangrijk dat de mensen die bij mij komen zich vertrouwd en veilig voelen en dit is waar ik voor sta. Your LOVE is safe with me!