GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Klassiek Pilates

Yoga & Pilates : Klassiek Pilates

Klassiek Pilates    maandag 24 februari, 2020 | 09.00 - 10.00

Klassiek Pilates is een bijzondere bewegingsmethode, die niet te vergelijken is met welke trainingsvorm dan ook. Joseph Pilates heeft 34 oefeningen ontwikkelt ervan uitgaand dat we door de welvaart ons lichaam niet meer optimaal gebruiken waardoor we fysieke klachten kunnen krijgen.

In zijn methode wordt er elke les gewerkt aan
• een krachtig, soepel en lenig lichaam
• een goede lichaamshouding
• een betere ademhaling, verhoogde concentratie en coördinatie waardoor je sneller zult herstellen van diverse rug-, schouder- en/of nekklachten
• met geduld en volharding je oefeningen uitvoeren

We gebruiken alleen een mat en ons eigen lichaamsgewicht. De les is zowel geschikt voor beginners als gevorderden omdat je bij elke oefening zelf kunt bepalen hoe ver je een oefening wilt en kunt uitvoeren.

Agenda van Pilates met Mar

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Pilates met Mar

Klassiek Pilates met Mar Sinds 2001 geef ik met veel plezier pilateslessen op de mat, nieuwsgierig geworden door het diverse aanbod en de verschillende vormen van pilates heb ik me verdiept in het boek Return to life through contrology uit 1945 van Joseph Pilates. Ik werd erg enthousiast over zijn visie en besloot me te specialiseren in zijn Klassieke Pilates, de meest pure vorm. Ik heb inmiddels naast mijn Aalo diploma pilatesdocent dan ook mijn diploma behaald voor Klassiek Pilates.
Tel: WhatsApp naar 0648726370
E-mail: stuur mij een Whatsapp
Website: http://www.boerderijlandzicht.com