GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen

Zwangerschap : Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen

Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen    dinsdag 24 september, 2019 | 10.00 - 11.30

Ben je zwanger en wil je graag leren hoe je echt aanwezig kunt blijven bij alles wat er in je lichaam gebeurt? Dan past de cursus Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen misschien wel bij jou! Deze cursus heb ik ontwikkeld omdat kennis van (Zijns)meditatie mij zelf erg heeft geholpen bij mijn eerste zwangerschap/bevalling. En dat wil ik met veel liefde doorgeven aan andere zwangere dames!

Tijdens je zwangerschap schieten je hormonen vaak alle kanten op. Bovendien kan het zijn dat je je veel zorgen maakt: hoe zal de bevalling gaan? Zal ik een goede moeder zijn? Houden al die kwaaltjes ooit op? Gaat het wel goed met de baby in mijn buik? Je gedachten kunnen met je aan de haal gaan en precies om die reden kan Zijnsmeditatie behulpzaam zijn.

In deze training leer je hoe je aandachtig aanwezig kunt zijn in plaats van mee te vliegen met al die impulsen. Als je aanwezig blijft bij hoe het is kan dat ervoor zorgen dat je meer contact ervaart met je lichaam en je kindje en wat jullie beide nodig hebben. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het mij enorm heeft geholpen, zowel tijdens mijn zwangerschap als mijn bevalling.

De training bestaat uit 7 sessies van 1,5 uur waarin je leert mediteren en leert hoe je je aandacht kunt trainen om aanwezig te blijven bij hoe het is.

Data: dinsdag 27 augustus, 3, 10, 17, 24 september, 1 & 8 oktober 2019Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen
Tijd: 10:00-11:30 uur (inloop een kwartier voor aanvang)
Kosten € 120,-

Agenda van Zijnsoriëntatie

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Zijnsoriëntatie

Even voorstellen: Ik ben Jessica van Doorn, geboren in Amsterdam en sinds 2017 woon ik met mijn man en onze prachtige zoon in IJmuiden. Ik ben leraar Zijnsoriëntatie en geef verschillende cursussen, trainingen en persoonlijke begeleiding. Na mijn coachopleiding die ik in 2009 afrondde, raakte ik al snel ontzettend geïnspireerd door het Zijnsgeoriënteerde pad dat is ontwikkeld door Hans Knibbe. Ik leerde hier hoe het is als je echt thuis blijft bij jezelf. Hoe het is als je niet steeds je aandacht richt op alle afleiding van je omgeving. Want als je die uitreikende aandacht laat ontspannen kun je pas echt ervaren hoe het is. Je blik wordt ruimer, je geest wordt helderder, je gaat ervaren wat je echt wilt en wat je echt níet wilt. Zijnsoriëntatie is voor mij een pad van vrijheid en van waarheid. En dat kun je al vrij gemakkelijk ervaren als je (Zijnsgeoriënteerde) meditatie doet. Na de 3 jarige Zijnstraining stroomde ik door naar de lerarenopleiding en studeerde in september 2017 af als leraar Zijnsoriëntatie. Al tijdens de opleiding had ik in Amsterdam verschillende meditatiegroepen en gaf ik persoonlijke begeleiding. Toen wij in 2017 verhuisden naar IJmuiden besloot ik mijn praktijk hier voort te zetten. Hier breidde ik mijn aanbod uit. Mijn eigen zwangerschap en bevalling werden de inspiratie voor mijn nieuwe training; Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen. Na deze training kun je, als je weer een beetje hersteld bent van je bevalling eventueel ook doorstromen naar de padcoaching voor (toekomstige) ouders. Ik geef ook de cursus Gezonde Zelfliefde. Deze cursus is ontwikkeld naar aanleiding en aan de hand van het gelijknamige boek van Hans Knibbe. Naast deze trainingen zal ik vanaf 2020 ook weer een vaste meditatiegroep starten en is persoonlijke begeleiding ook weer mogelijk. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor leraren Zijnsoriëntatie (https://www.bvzb.nl/).
Tel: 06 1505 6533
E-mail: jesvandoorn@hotmail.com
Website: http://www.jessicavandoorn.com