GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Restorative/Yin-Yoga

Yoga & Pilates : Restorative/Yin-Yoga

Restorative/Yin-Yoga    woensdag 25 september, 2019 | 09.00 - 10.15

We starten met milde, zittende en liggende, Yin-yoga houdingen die we 3-5 minuten aanhouden. In deze houdingen maak je contact met je lichaam en leer je goed je grenzen aanvoelen; je ontspant je spieren zodat je dieper gelegen weefsels zich kunnen openen.
Dit zorgt voor meer flexibiliteit en je energie gaat weer beter stromen. We eindigen in comfortabele Restoratieve Yoga- houdingen waarbij je lichaam ondersteund wordt met allerlei hulpmiddelen (kussens, dekens etc).
In deze comfortabele houdingen verblijf je zo’n 10 minuten zodat je lichaam echt tot rust kan komen, vermoeidheid, spanning en stress verminderen hierdoor, en je lichaam kan weer nieuwe energie aanmaken.

iedereen is welkom, ervaring is niet vereist.

Bij blessure of ziekte wel graag eerst uw arts raadplegen alvorens aan de les(sen) deel te nemen.
Kosten per les van 75 minuten: € 12,50 / 10 lessen voor € 115,-
Aanmelden via deze website of via info@yotopia.nl, of bel naar 06-50550752

Agenda van Studio Yotopia’

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Studio Yotopia’

Hallo! Mijn naam is Xandra Deul, Woonachtig in Velserbroek. Ik ben gecertificeerd Yoga-docent in de stijlen Yin- en Yang (power/Vinyasa)-Yoga en heb een module Yoga Nidra & Restorative afgerond. Ook werk ik met Klankschalen en andere Klank-instrumenten. In het najaar wil ik me gaan verdiepen in Yogatherapie. Het is mijn missie om de vele voordelen die ik zelf ervaar, tijdens en na het beoefenen van Yoga, zo veel mogelijk te delen; een verbeterde conditie, meer energie, meer kracht en souplesse, een betere lichaamshouding, minder stress en meer zelfvertrouwen, en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Om dit in een prettige sfeer te kunnen delen zocht ik naar een mooie, serene Yoga-ruimte in de buurt, welke ik heb gevonden bij Boerderij Landzicht
Tel: of bel naar 06-50550752 (spreek gerust in)
E-mail: info@yotopia.nl
Website: http://www.boerderijlandzicht.com