GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Introductie: Basistraining Familie Opstellingen

Innerlijke groei & Bewustwording : Introductie: Basistraining Familie Opstellingen

Introductie: Basistraining Familie Opstellingen    donderdag 31 oktober, 2019 | 19.00 - 22.00

    EEN TRAINING VOOR JE

    HART,

    HOOFD EN ZIEL

Een grote impuls voor je persoonlijke groei: Het vergroot je zelfinzicht en bewustzijn.

Deze training is een gedegen basis om het systemisch werk te kunnen gaan toepassen in je leven en in (of als) je werk. Een training waarbij je ook wordt uitgenodigd om je eigen plek in te nemen binnen het familiesysteem, waardoor je verbonden bent met de stroom van het leven en je laat leiden door een intelligentie, die niets met het denken te maken heeft.
Systemisch werk reikt ver en gaat diep. Wil je familie-opsteller worden, dan vraagt dat ook voortdurende bereidheid tot innerlijke groei. In deze training krijg je niet alleen de theorie over systemisch werk, je leert ook te werken met je lichaam. Je lichaam is een enorme bron van informatie en een van de belangrijkste gereedschappen tijdens het begeleiden van opstellingen en systemisch coachen. Daarom word je tijdens de training voortdurend uitgenodigd om naar je eigen handelen en motivaties te kijken en deze steeds weer te onderzoeken.

Wil je na deze training je verder ontwikkelen met Familie Opstellingen/ Systemisch Werk, dan kan je een 2-daagse vervolgmodule volgen “Opstellen met Vloerankers”.
Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan in via het contactformulier voor de informatieavond op 31 oktober 2019. Meer informatie over deze training of je wilt je inschrijven bezoek dan mijn website.

Ik ontmoet je graag!
Chantal Kruizinga

Agenda van InnerColors

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

InnerColors

Mijn naam is Chantal Kruizinga Ik geef Workshops en Trainingen op Boerderij Landzicht, deze gaan over Familie Opstellingen/Systemische werken. In de Agenda kun je zien wanneer er Workshops zijn! Wil je meer info kijk dan op mijn website, of stuur mij een email