GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Welkom bij de Energy Intensive – ‘Leven vanuit jouw Essentie’

Mini Retreat : Welkom bij de Energy Intensive – ‘Leven vanuit jouw Essentie’

Welkom bij de Energy Intensive – ‘Leven vanuit jouw Essentie’    zondag 08 maart, 2020 | 10.00 - 16.00

Ooit was er een tijd dat jij volledig in verbinding stond met de Bron...
Je was een stralend licht, pure energie, puur Bewustzijn. Hoe zou het zijn om erachter te komen dat dit nog steeds zo is? Het leven door jou heen te laten stromen in volledig vertrouwen en overgave? Te leven vanuit jouw ware Essentie? Je te verbinden met alle prachtige energievormen om jou heen en je te realiseren dat je daar ook mee kunt communiceren?

Voel je de roep van jouw hoogste Zelf? Voel je hoe jouw pure Zijn steeds meer tot expressie wil komen? Dat je veel meer bent dan wat je jezelf nu toestaat te zijn?

Gun jezelf dan deze innerlijke reis.

Wat gaan we doen?
Door middel van (begeleide) meditaties en oefeningen duiken we het diepe in en maken we ruimte voor dat wat zich mag openbaren. We openen ons voor ons innerlijk Licht en laten van daaruit ontstaan wat mag. We creëren stilte, ruimte, een hoog energetisch veld, waarin iedereen zich veilig voelt om zich open te stellen en te ontvangen.
Of je nu net komt kijken op spiritueel gebied, of al een tijdje meedraait, iedereen is welkom en je zal eruit halen wat op dat moment voor jou nodig is.

Mini-retraite
Elke dag van deze Intensive mag je beschouwen als een mini-retraite. Er zal voldoende tijd zijn voor contemplatie, tijd om te schrijven, een korte wandeling, rust en stilte, tijd voor jou. Elke dag zal er een heerlijke vegetarische lunch zijn, sapjes en theetjes staan klaar en natuurlijk wat home-made lekkers om te blijven aarden ;-) En dit alles in de warme, helende energie van de Boerderij.

Het programma van elke dag zal ik laten ontstaan na afstemming op de groepsenergie. Die zal mij vertellen wat er die dag nodig is. Meedoen aan deze Intensive vraagt vertrouwen en overgave. Je openstellen voor het prachtige pad naar binnen.

Wat ik je met deze Intensive wil brengen?
De verbinding met jouw Bron.... Dat je de connectie met jouw hoogste Zelf weer mag ervaren en volledig vertrouwend en in overgave de volgende stappen op jouw pad mag zetten. Wetend dat elke stap in liefde gedragen zal worden.

Agenda van Praktijk Josine Rozenberg

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Praktijk Josine Rozenberg

Welkom! Wil je graag beter met jezelf in contact komen? Heb je vragen privé of werk gerelateerd ? Twijfel je over, fysieke en/of emotionele toestand en weet je even niet meer welke richting je op moet? Ben je benieuwd of alles energetisch wel netjes doorstroomt? Dan is een reading iets voor jou! Hoe werkt het? Tijdens een reading stem ik me op jou af en krijg ik beelden door die jou iets willen vertellen. Deze beelden bieden een verdieping van de verbinding met jezelf. We kijken op een hoger niveau naar patronen (bewust of onbewust) die ervoor zorgen dat je geen of minder flow ervaart, op welk gebied in je leven dan ook. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten waar je praktisch verder mee kunt. Een reading helpt je ook beter te luisteren naar de dingen die je diep van binnen al wel weet over de situatie. Dit kan privé of werk gerelateerd zijn, fysiek of emotioneel. Vaak krijg je inzichten die je eigenlijk al bekend zijn, maar waarvan het de bedoeling is dat je er beter naar gaat luisteren. Is er sprake van energetische blokkades, dan worden deze vaak ter plekke opgelost, soms gaat er iets meer tijd overheen en help ik je met tips die je zelf in je dagelijks leven kan toepassen en soms krijg je huiswerk mee. Maar het belangrijkste is, dat alles wat ik jou mag vertellen, jou op dit moment verder zal helpen om weer de connectie met jezelf te leggen! Na een reading heb je meer gevoel voor richting, voel je je lichter en meer zelfverzekerd! Praktische informatie over de tarieven https://www.josinerozenberg.nl/tarieven Parkeren: gratis