GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Start Mindfulness training 8 weekse

Mindfulness : Start Mindfulness training 8 weekse

Start Mindfulness training 8 weekse    zaterdag 25 april, 2020 | 9.30 - 12.00

Heb jij weleens het gevoel dat je aan het overleven bent in plaats van aan het leven?
Heb jij weleens het gevoel dat je energie uit gaat naar de verkeerde dingen?

Heb jij wel eens het gevoel dat je minder stress en meer rust wilt ervaren?

Heb jij wel eens het gevoel dat je minder wilt piekeren?


In de 8 weekse cursus mindfulness leer je om te gaan met al deze gevoelens, leer je automatische patronen te herkennen en leer je hoe jouw brein werkt. Hierdoor zul je minder stress en meer innerlijke rust ervaren en positiever in het leven staan.


De cursus bestaat uit bijeenkomsten op zaterdag en een stiltedag op zondag, een werkboek en audiobestanden om thuis te oefenen. Om goed te kunnen oefenen en om van elkaar te leren geef ik deze training in een kleine groep. Er is plaats voor maximaal 5 deelnemers.

I.v.m. het jubileumjaar van mijn praktijk betaal je alleen deze keer slechts € 200,--De data zijn: zaterdag 25 april, 9 mei, 16 mei, 23 mei, 6 juni, 13 juni, 20 juni van 9.30 tot 12.00 uur en zondag 28 juni van 10.00 tot 15.00 uur (stiltedag).Aanmelden kan via info@hennylemstra.nl, en deelname is definitief na een intake en vooruitbetaling van de kosten

Agenda van Henny Lemstra, coaching & Mindfulness

Stilte Retraite
Welkom, mijn naam is Henny Lemstra. Ik woon in Velserbroek en ben (mindful)coach en mindfulness trai [...]
zondag 27 september, 2020 | 09.30 - 12.30 | Lees verder

Henny Lemstra, coaching & Mindfulness

Welkom, mijn naam is Henny Lemstra. Ik woon in Velserbroek en ben (mindful)coach en mindfulness trainer. Ervaar jij (te) veel stress in jouw leven? Ben je burn-out of burn-out geweest? Is jouw hoofd een warboel en je lijf vermoeid? Is “het” je allemaal te veel maar weet je niet wat je daaraan moet doen? Heb jij het gevoel dat spanning jouw leven te vaak beheerst? Ben jij door stress de grip op jouw leven kwijtgeraakt, en wil je de regie weer terug? Ik help jou door één op één mindfulness trainingen, coaching of een combinatie van die twee. Bij (te) veel stress zit je vooral in je hoofd en raak je het contact met jouw lijf en hart kwijt. Door mindful coaching of mindfulness leer je met aandacht te kijken naar wat er bij jou speelt, waar je behoefte aan hebt en hoe je dat inzet. Daarbij zetten we (jouw) kwaliteiten als niet oordelen, accepteren, nieuwsgierig zijn en vriendelijkheid in. Je ontwikkelt focus, helderheid en je voelt je meer verbonden met jezelf en anderen. Automatische patronen, overtuigende belemmeringen en oud zeer worden zichtbaar en zetten we om in helpende patronen. Samen brengen we de stress en spanning terug naar een acceptabel niveau en bedenken we oplossingen voor de toekomst. Naast een coach opleiding, specialisaties op het gebied van stress, burn-out en verlies en de opleiding tot mindfulness trainer ben ik ook ervaringsdeskundige. Ook in mijn leven zijn er momenten (geweest) waarin de druk te groot was, ik het niet meer overzag, mezelf verloor in negatieve gedachten en ik stress-signalen negeerde. Mindfulness heeft mij veel gebracht en is nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. Ik deel die ervaring graag met jou. Als coach ben ik open, daag ik je uit en kan ik je confronteren, maar ben ik altijd zonder oordeel en is wederzijds respect belangrijk. Van mijn klanten krijg ik terug dat ik goed kan samenvatten, rustig en open ben, confronteer met ruimte voor emotie en dat zij zich erkend en begrepen voelen. Wil jij dat ook, neem gerust contact met mij op voor een (gratis) kennismakingsgesprek.
Tel: 06-45358881
E-mail: info@hennylemstra.nl
Website: https://www.hennylemstra.nl