GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Farolas ´Coaching en Training´

Coaching : Farolas ´Coaching en Training´

Agenda van Janine van Rijn - Farolas ´Coaching en Training´

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Janine van Rijn - Farolas ´Coaching en Training´

Janine staat voor; vanuit rust oordeelloos en met compassie in verbinding zijn met mens en dier. Vanuit compassie en verbinding neemt Janine haar klanten mee op ontdekkingstocht naar de bewustwording van zichzelf, de kern en de kracht om van daaruit ontwikkeling te bewerkstelligen.


Van jongs af aan heeft Janine een passie voor paarden en gedrag van paard en mens. Tijdens haar opleiding tot Maatschappelijk Werker ontdekte zij dat de combinatie hulpverlening en paarden haar pad is door middel van de minor training coaching en begeleiding.
Tijdens haar werk als maatschappelijk werker bij schulddienstverlening kwam zij erachter dat hulpverlening op maat van essentieel belang is voor het slagen van trajecten.
Vervolgens heeft zij de overstap gemaakt naar de doelgroep volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Waar zij veel geleerd heeft over communicatie.Vanuit het werken met deze doelgroep is replicas-shop.me Janine de geaccrediteerde NOBCO opleiding tot Equine Assisted Coach gaan volgen bij Educatief Centrum Keulseweg.

Janine is gecertificeerd Equine Assisted Coach en is aangesloten bij het KREAC.

Tel: 06 1678 4497
E-mail: info@faroles.nl
Website: http://faroles.nl