GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Zijnsoriëntatie

Innerlijke groei & Bewustwording : Zijnsoriëntatie

Agenda van Jessica van Doorn - Zijnsoriëntatie

Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen
Even voorstellen:
Ik ben Jessica van Doorn, geboren in Amsterdam en sinds 2017 woon ik met mijn [...]

dinsdag 24 september, 2019 | 10.00 - 11.30 | Lees verder

Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen
Even voorstellen:
Ik ben Jessica van Doorn, geboren in Amsterdam en sinds 2017 woon ik met mijn [...]

dinsdag 01 oktober, 2019 | 10.00 - 11.30 | Lees verder

Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen
Even voorstellen:
Ik ben Jessica van Doorn, geboren in Amsterdam en sinds 2017 woon ik met mijn [...]

dinsdag 08 oktober, 2019 | 10.00 - 11.30 | Lees verder

Jessica van Doorn - Zijnsoriëntatie

Even voorstellen:
Ik ben Jessica van Doorn, geboren in Amsterdam en sinds 2017 woon ik met mijn man en onze prachtige zoon in IJmuiden. Ik ben leraar Zijnsoriëntatie en geef verschillende cursussen, trainingen en persoonlijke begeleiding.

Na mijn coachopleiding die ik in 2009 afrondde, raakte ik al snel ontzettend geïnspireerd door het Zijnsgeoriënteerde pad dat is ontwikkeld door Hans Knibbe. Ik leerde hier hoe het is als je echt thuis blijft bij jezelf. Hoe het is als je niet steeds je aandacht richt op alle afleiding van je omgeving. Want als je die uitreikende aandacht laat ontspannen kun je pas echt ervaren hoe het is. Je blik wordt ruimer, je geest wordt helderder, je gaat ervaren wat je echt wilt en wat je echt níet wilt. Zijnsoriëntatie is voor mij een pad van vrijheid en van waarheid. En dat kun je al vrij gemakkelijk ervaren als je (Zijnsgeoriënteerde) meditatie doet.

Na de 3 jarige Zijnstraining stroomde ik door naar de lerarenopleiding en studeerde in september 2017 af als leraar Zijnsoriëntatie.

Al tijdens de opleiding had ik in Amsterdam verschillende meditatiegroepen en gaf ik persoonlijke begeleiding. Toen wij in 2017 verhuisden naar IJmuiden besloot ik mijn praktijk hier voort te zetten. Hier breidde ik mijn aanbod uit.

Mijn eigen zwangerschap en bevalling werden de inspiratie voor mijn nieuwe training; Zijnsmeditatie voor zwangere vrouwen. Na deze training kun je, als je weer een beetje hersteld bent van je bevalling eventueel ook doorstromen naar de padcoaching voor (toekomstige) ouders.
Ik geef ook de cursus Gezonde Zelfliefde. Deze cursus is ontwikkeld naar aanleiding en aan de hand van het gelijknamige boek van Hans Knibbe.
Naast deze trainingen zal ik vanaf 2020 ook weer een vaste meditatiegroep starten en is persoonlijke begeleiding ook weer mogelijk.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor leraren Zijnsoriëntatie (https://www.bvzb.nl/).

Tel: 06 1505 6533
E-mail: jesvandoorn@hotmail.com
Website: http://www.jessicavandoorn.com