GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Rachel Schulte Familie Mediation.

Coaching : Rachel Schulte Familie Mediation.

Agenda van Rachel Schulte - Rachel Schulte Familie Mediation.

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Rachel Schulte - Rachel Schulte Familie Mediation.

Mijn naam is Rachel Schulte. Ik ben gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling voor mensen met jonge kinderen. Als jullie als partners gaan scheiden, maar niet als ouders, is goede communicatie en een respectvolle omgang met elkaar heel belangrijk. Met mij kom je tot duurzame afspraken die je goed KAN en WIL nakomen.

Als mediator bied ik mensen graag een veilige omgeving om weer met elkaar in gesprek te komen. Dit begint door iedereen zichzelf te laten zijn tijdens het mediationproces en dat niemand zich een houding hoeft aan te meten. Ik help graag met het zoeken naar een oplossing waar nog niet aan is gedacht en die beiden tevreden stelt. Er is namelijk vaak meer mogelijk dan gedacht. Als beide partijen elkaar met open vizier en oprecht benaderen dan komen zij tot afspraken die bij hen passen.

Ik richt mij als familiemediator op ouders die uit elkaar gaan of gaan scheiden. Belangrijke onderdelen van dit traject zijn het opstellen of herzien van een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Goede afspraken, gericht op de toekomst zijn hierbij essentieel. Ik begeleid ex-partners om elkaar als collega ouders te zien en daarbij de focus te houden op het belang van de kinderen.

Waarom ik familiemediation ben gaan doen: Om mij heen zie ik veel relaties topguntime.me overgaan en ook het percentage echtscheidingen is groot. Ik ben van mening dat als je goed uit elkaar gaat, je prettiger je eigen toekomst tegemoet kan treden. Door emoties blijven veel zaken liggen, zo weet ik uit eigen ervaring. Na mijn eigen scheiding was ik er initieel heel trots op dat de afwikkeling zonder strijd was verlopen. Pas later merkte ik dat er veel niet (goed) was geregeld. Persoonlijk miste ik toen wat ik als mediator nu zelf wel bied. Een overzicht van wat er geregeld moet worden, waar nu en later aan gedacht moet worden. Maar ook structuur in vaak een wirwar van emoties. Het bieden van ruimte voor emoties is essentieel. Emoties zijn tenslotte een uiting van behoeftes.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek!