GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Metta4balance

Innerlijke groei & Bewustwording : Metta4balance

Agenda van Marjet Gregory - Metta4balance

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Marjet Gregory - Metta4balance

Is mijn praktijk voor kinesiologie en coaching, die in ik 2012 ben gestart in Bennebroek. Na jaren als fysiotherapeute gewerkt te hebben, kwam ik op het pad van de kinesiologie, een natuurgeneeswijze met een holistische aanpak.

Kinesiologie is een therapievorm waarin moderne westerse technieken gecombineerd worden met de eeuwen oude technieken uit de klassieke Chinese geneeskunst. Uitgangspunt is dat alle ervaringen die we opdoen in het lichaam worden opgeslagen, zelfs als we van een gebeurtenis geen bewuste herinnering meer hebben. Zo kan het gebeuren dat een nare ervaring van lang geleden nu nog invloed heeft op ons gedrag of op onze gezondheid. Met behulp van de spiertest als biofeedback instrument zoek ik de onbalansen in het lichaam op energie niveau en herstel ik blokkades, zodat de energie weer vrij kan stromen. Daardoor krijgt het zelfgenezende vermogen van het lichaam weer alle ruimte om te zorgen voor herstel van klachten.

In de workshops laat ik je ervaren hoe je zelf je energie positief kan beïnvloeden en maak je kennis met de kunst en de mogelijkheden van het spiertesten. Word je daar enthousiast van en wil je je daar verder in verdiepen, dan kun je dat leren in de Touch for Health modules, de basis van de kinesiologie, een prachtige cursus waarmee je leert om voor jezelf en je omgeving (gezin of cliënt) te zorgen.


Tel: 06-1443 84 83
E-mail: info@metta4balance.nl
Website: http://www.metta4balance.nl