GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Lief gedragen

Coaching : Lief gedragen

Agenda van Kimberly Houweling - Lief gedragen

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Kimberly Houweling - Lief gedragen

Lief Gedragen Coaching bij zwangerschapsverlies

Heb je een miskraam, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een doodgeboren kindje gehad? Of misschien heb je een zwangerschap moeten afbreken? Lief Gedragen bied coaching bij alle vormen van zwangerschapsverlies. Het maakt niet uit hoe ver je zwangerschap gevorderd was, als jij aandacht wil geven aan jouw verdriet en wil investeren in jezelf kan ik jou helpen met jouw zwangerschapsverlies.

Het kan zijn dat je echoscopiste, verloskundige of arts je heeft verwezen naar Lief Gedragen. Dat is heel goed want dat je op deze site aan het kijken bent geeft aan dat je open staat voor hulp.

Waarom Lief Gedragen?

Veel vrouwen kampen met schuldgevoelens, eenzaamheid en voelen zich onbegrepen in de periode na het verlies tijdens een zwangerschap. Zij rouwen terwijl de wereld doorgaat. Waar hulpverleners zich veelal richten op het fysieke herstel wordt er daardoor vaak voorbij gegaan aan het verdriet en het rouwproces waar deze vrouwen en hun partners doorheen gaan. Er is in Nederland helaas nog weinig aandacht voor dit rouwproces. Zeker aangezien dit proces anders verloopt dan een rouwproces om iemand die een lang leven heeft geleid is het belangrijk om hier meer aandacht voor te krijgen. Specifiek opgeleid als coach in zwangerschapsverlies heb ik de kennis om jou een gedegen coaching te geven.

Aan de hand van een 5 stappenplan begeleid ik jou in je rouwproces en help ik je om jouw verlies te plaatsen. Door deze vorm van korte en doeltreffende coaching zal jij snel effect merken. Het maakt voor de coaching niet uit hoe pril of hoe vergevorderd je was in je zwangerschap, jouw rouw verdient het om aandacht te krijgen.

Juist omdat ik zelf ook 3 kindjes ben verloren weet ik als geen ander hoe het rouwproces na een zwangerschapsverlies verloopt. Hoe eenzaam het kan voelen en hoe je zoekende kunt zijn in het verder gaan met jouw leven. Verder gaan zonder het kindje dat jij graag naar bed had gebracht ‘s avonds en waar je misschien wel al vele dromen voor had. Ieder kind doet er toe, dus ook de kindjes die je bent verloren maar die in je hart zitten.

Waar Lief Gedragen coaching?
Met de basis in Velserbroek (gemeente Velsen) geef ik face tot face coaching in Velserbroek om je te helpen met het plaatsen van jouw zwangerschapsverlies in je leven. Jouw kindje die je niet in je armen kunt houden, gewoonweg omdat ieder kind ertoe doet. Juist ook het kindje – of de kindjes – die je niet in je armen kunt houden en ‘s avonds naar bed kunt brengen of even door de haren kunt strijken.

Lief Gedragen bied coaching bij zwangerschapsverlies aan vrouwen die de balans na het verlies van hun kindje kwijt zijn.

Meer informatie? replica watches
Op de Coachingspagina kun je meer informatie vinden over de mogelijkheden aan coaching die ik bied. Wanneer je meer zou willen weten over wat Lief Gedragen jou te bieden heeft, stuur mij dan een email met je gegevens. Dan zal ik telefonisch contact met je opnemen om vrijblijvend de opties met je te bespreken.

Tel: 06 8290 1397
E-mail: info@liefgedragen.nl
Website: http://www.liefgedragen.nl