GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Rosane Verburg

Innerlijke groei & Bewustwording : Rosane Verburg

Agenda van Rosane Verburg - Rosane Verburg

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Rosane Verburg - Rosane Verburg

‘Wat kan jij mooi, puur, rustig en duidelijk vanuit jezelf iets overbrengen…’ Dat is de feedback die ik laatst nog kreeg na een korte presentatie. Het trof me, want dat is nou ook net precies wat ik zo belangrijk vind. Jezelf zo lief hebben, dat het enige wat je nog wil en kan doen, praten vanuit je hart is.

Ik ben gepassioneerd en rustig, eerlijk en zacht, direct en liefdevol. Ik ben een generalist met een specifieke missie; zoveel mogelijk vrouwen laten spreken vanuit wie ze werkelijk zijn. Geen standaard coachingstrucjes, maar in een kwetsbare setting jou begeleiden in jouw reis naar authenticiteit. Bekijken op welke manier jij jezelf tegenhoudt, welke patronen en gedachten niet meer voor jou werken en hoe je deze achter je kan laten. Beyond the bullshit. Dat is wat we doen, zodat ook jij, vanuit een gevoel van volle zekerheid jezelf mag zijn. Opdat ook jij anderen mag inspireren hetzelfde te doen.

Ik gebruik technieken uit verschillende stromingen (denk aan NLP, Gestalt, Radical Honesty, mindfulness, yoga en meditatie) om jou dichter bij jezelf te brengen. Ik leer je de technieken zelf toe te passen, zodat je deze ook zelf kan gaan gebruiken als de coaching weer stopt. Geen quick fixes dus, maar diepte-investeringen in jezelf.
Tel: niet bekend
E-mail: info@rosanneverburg.nl
Website: http://www.rosanneverburg.nl