GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Boerderij Landzicht

Ruimte huren : Boerderij Landzicht

Agenda van Wil jij ook een ruimte huren op Boerderij Landzicht - Boerderij Landzicht

Geen actueel activiteiten in de agenda gevonden.

Wil jij ook een ruimte huren op Boerderij Landzicht - Boerderij Landzicht

De voormalige koeienstallen zijn verbouwd in prachtige sfeervolle zalen, met behoud van originele details.De ruimtes bestaan uit een entree met garderobe, een oefenruimte, een klein keukentje en eigen toilet.

In de zalen vinden wekelijkse activiteiten plaats zoals Yoga& Mindfulness, in de weekeinde is er ruimte voor Innerlijke groei & Bewustwording. Naast" de Grootte zaal", bevindt zich de" Kleine zaal" waar onder andere met kleine groepjes gewerkt kan worden, of privé consulten.

Er zijn, matjes en allerlei kussentjes beschikbaar voor algemeen gebruik. Als het weer het toestaat kun je ook gebruiken maken van onze yogatuin!

De ruimte is ook geschikt voor het geven van workshops en/of trainingen.
Er zijn voldoende stoelen en tafels aanwezig.

In het Boerderijcafé en Brouwerij Landzicht word gebruikt als oa vergaderruimte, maar ook als lunchruimte en workshopruimte.
We kunnen op verzoek zorgen voor thee uit de kruidentuin, een eenvoudige óf luxe lunch of een (aangeklede) borrel in het Boerderij Café! Afhankelijk van het seizoen zo veel mogelijk uit eigen moestuin!

Wil je meer informatie over (de huur van) de ruimtes of gewoon een keertje langskomen om een kijkje te nemen? Je bent van harte welkom.

We stellen het wel op prijs als je van tevoren even een afspraak maakt, aangezien de ruimte niet altijd vrij is. Bel hiervoor met het onderstaande telefoonnummer, of stuur ons een mail.