GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Over Boerderij Landzicht

Lees meer over Boerderij Landzicht en onze activiteiten
  • Home
  • /
  • over Boerderij Landzicht

Welkom op Boerderij Landzicht

Welkom op  Boerderij Landzicht Boerderij Landzicht is de ideale plek voor Lifestyle,Yoga & More Initiatiefneemster Els Heilig is hiermee gestart, omdat zij graag een plek wilde waar iedereen zijn eigen praktijk/studio kan starten, en de kans te geven om lessen - workshops - trainingen te geven, op een professionele manier.omega replica watches

De Boerderij organiseert ook leuke kinderpartijtjes, zo kun je bijvoorbeeld paardjes aaien, proeven uit de moestuin in combinatie met KidsYogales of een themafeestje.

De ruimte waar de voormalige koeienstal was, is omgetoverd tot een prachtige plek. Als je binnenkomt ervaar je de rust en ruimte, waar jij samen met je werknemers, cursisten of cliënten de ideale tijd kunt doorbrengen.

Je komt op deze website te staan van de Boerderij en op onze Facebook-pagina; hierdoor bereik je sneller jouw doelgroep. Je kunt met andere docenten op de Boerderij ideeën uit wisselen en ook gezamenlijke evenementen organiseren of workshops/trainingen geven.

Na een aanloopjaar groeide de boerderij enorm en nu zijn er naast veel vaste wekelijkse activiteiten ook workshops op allerlei gebied. Neem een kijkje in de agenda.

Els is zelf professioneel Aura-Chakrahealer en Reiki master. Zij geeft aura-, chakra en reikihealings – in combinatie of los van elkaar – in haar eigen behandelkamer op Landzicht!! Kijk voor meer info bij de activiteiten of neem contact met ons op, wij informeren je graag!!


De Moestuin

Op de boerderij hebben we ook een grote moestuin. Dat is vaak hard werken, want met ons Hollandse klimaat schiet het onkruid de grond uit. Je kunt de seizoenen op de moestuin ook volgen in ons fotoalbum op Facebook.