GRATIS Nieuwsbrief: Aanmelden Email: info@boerderijlandzicht.com

Boerderij Landzicht Nieuwsbrief
Ontvang gratis de nieuwsbrief van Boerderij Landzicht met de laatste activiteiten en nieuwsberichten.

×

Nieuws

Ons laatste nieuws vind je hier!

Ouder van een hooggevoelig kind! En nu?


Op woensdagavond 21 november

Wilt u ontdekken hoe om te gaan met uw hooggevoelige kind?


Loopt u er als ouder tegenaan dat uw kind vaak overprikkeld thuiskomt? Dat uw kind niet weet hoe alle prikkels te verwerken? Niet weet hoe om te gaan met alle emoties van anderen en zichzelf? Of voelt uw kind bepaalde energieën aan die niet verklaarbaar zijn? Ik vertel er graag over en geef daarom een exclusieve lezing op woensdag 19 september. Ik leg dan uit wat hooggevoeligheid/het 6e zintuig precies is en hoe u dit herkent bij uw kind. En het allerbelangrijkste: hoe u er als ouder mee om kunt gaan. Want de eigenschappen van hooggevoeligen hoeven niet als lastig te worden ervaren, ze horen juist een kracht te zijn in deze wereld! De lezing duurt 45 minuten en er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop kunt u vragen stellen en met andere ouders napraten.

Mijn naam is Veerle Wagenaar en auteur van het boek ‘’ Heel bewust jezelf’’ dat ik op mijn 20e levensjaar heb geschreven.

Ik coach hooggevoelige kinderen, jongeren en jong volwassen. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met mijn 6e zintuig en heb ontdekt dat ik hooggevoelig ben.

Mijn missie in het leven is om mensen bewust te maken dat hooggevoeligheid geen ziekte of aandoening is, maar een gave!

Ik was lang zoekende op dit gebied maar kan het nu inzetten als mijn kracht. In het dagelijks leven zijn er steeds meer kinderen, jongeren en jongvolwassenen die vastlopen met deze gave, zij weten hier geen invulling aan te geven. Zij lopen daardoor vast in het dagelijks leven terwijl het een gift is wat zij hebben.

Op 19 september geef ik een exclusieve lezing van 45 minuten waarin ik uitleg wat hooggevoeligheid/ het 6ezintuig nou precies is en hoe u dit herkent bij uw kind? En het aller belangrijkste hoe je er als ouder mee kan omgaan. Want juist deze eigenschappen horen een kracht te zijn in deze wereld!

Na de presentatie heeft u de kans om vragen te stellen en met andere ouders na te praten.

Wilt u deze lezing bijwonen? Meld u dan nu kosteloos aan door een mail te sturen naar info@coachingveerkracht.com Er is ruimte voor maximaal 20 ouders. Ook grootouders, leerkrachten en een ieder die met hooggevoelige kinderen te maken heeft zijn welkom!

Datum: Woensdag 21 november 2018

Tijd: 19:30-21:00, inlooptijd 19:15- Grote Zaal