Beautysalon

Yvonne heet je graag welkom in de rustige en fijne sfeer van haar salon Beautiful & You. Met haar jarenlange werkervaring en haar passie voor de huid biedt zij verschillende behandelingen aan op het gebied van huidverbetering en massage. Daarnaast geeft zij behandelingen zoals Reiki, Energy Soul Healing en Afstandshealing en is zij Lichtkracht coach. Tevens is Yvonne postpartum behandelaar en geeft zij kraamtijd behandelingen aan huis ter ondersteuning van het herstel en de mama. De opleiding tot postpartum behandelaar heb ik gevolgd bij Layla Cremer.

Mijn naam is Yvonne en mijn werk als huidspecialist is mijn passie. Na jarenlange werkervaring was het in 2019 tijd om mijn eigen salon te beginnen.

Elke huid is voor mij een nieuwe uitdaging, samen met jou bekijk ik dan ook wat de doelen en wensen zijn om zo een optimaal resultaat te behalen. Met het unieke, pure en zuivere merk CLEPHAR zijn er oneindig veel mogelijkheden: huidverjonging, huidverbetering, het oplossen van huidproblemen, maar ook ontspanning met verschillende massagetechnieken.

Naast mijn huidspecialisaties heb ik altijd een grote interesse gehad in het totaalplaatje van de mens. Een gezonde, stralende huid komt namelijk ook van binnenuit; door mijn massagetechnieken en helende handen draag ik hieraan bij.

Ik wil je graag uitnodigen in mijn salon voor een warm welkom

Meld je direct aan of bekijk onze website voor meer info.

Meer info MELD JE AAN