Boerderij Landzicht

De boerderij bevindt zich op steenworpafstand van recreatiegebied Spaarnwoude dat een breed scala activiteiten biedt: klimmen, skiën, paintballen, mountainbiken of crossen op een quad, zijn slechts enkele voorbeelden. De landelijke locatie en toegang tot tal van activiteiten maakt Boerderij Landzicht heel geschikt voor bedrijfsuitjes, heidagen of meetings. De boerderij beschikt over verschillende zalen die gehuurd kunnen worden voor vergaderingen (6-15 personen), trainingen en workshops. Bovendien bieden we zelf ook een gevarieerd programma aan trainingen, opleidingen en workshops aan, gericht op innerlijke groei & bewustwording. Daarnaast is Brouwerij Landzicht te vinden op ons erf, waar je terecht kunt voor een geheel verzorgde bierworkshop onder leiding van Santpoorts Bier.

Naast professionals ontvangen we op de boerderij ook graag gasten die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Kom tot rust in onze Bed & Breakfast en geniet van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft.

Eigenaresse Els Heilig liet de koeienstallen van de boerderij in 2012 verbouwen tot sfeervolle zalen, met behoud van de originele details. Els heeft Boerderij Landzicht daarmee om weten te toveren tot een inspirerende plek, waarbij respect voor de natuur altijd het uitgangspunt is geweest. Zo draait de boerderij volledig op zonne-energie en wordt het land besproeit met opgevangen regenwater. Boerderij Landzicht is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige locatie in een prachtige, landelijke omgeving. De rust die deze plek uitstraalt ervaar je direct bij aankomst op de boerderij. Vergeet de hectiek van alle dag en kom even helemaal tot jezelf.

Els ontvangt je met alle plezier en neemt jou en jouw gasten alle zorg uit handen.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden op Boerderij Landzicht, neem dan gerust contact met ons. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen en een kijkje te nemen. We adviseren in dat geval om een afspraak te maken, aangezien de ruimtes niet altijd vrij zijn.

CONTACT

Duurzaamheid

Boerderij Landzicht probeert zoveel mogelijk 100% duurzaam te werken. Zo hebben we zonnepanelen om in onze energie te voorzien en hebben we een biologische groentetuin waar we gebruik van maken om het ontbijt van onze B&B en de lunch voor onze huurders te voorzien.

Meer weten?