Haptonomie aan Zee

Ik ben Jorit van de Brug en ik ben haptonoom. Ik woon met mijn gezin in een verbouwde school vlakbij zee en bos. Ik help mensen middels haptonomisch coaching inzicht te krijgen in hun patronen. Ik help mensen bij het behalen van hun doelen. Ik kan jou al in drie sessies helpen meer inzicht in jezelf te krijgen.

Wat is haptonomie

Haptonomie helpt jou luisteren naar jezelf, maar ook aandacht te hebben voor de ander. Wanneer je oprechte aandacht hebt voor jezelf en de ander ervaar je weer wat voor jou van waarde is in het leven. In de woorden van Stephen Covey: ”als je weet wat jouw waarden zijn, maak je sneller de juiste keuzes”.

 

Waarom haptonomisch coaching

Veel in het leven kun je niet veranderen, maar wel hoe je er mee omgaat. Hier gaat haptonomie voor mij over. Ik laat jou ervaren hoe je doet, voelt en denkt. Ik kan je al in drie sessies helpen meer inzicht in jezelf te krijgen. Bewustwording en inzicht in jouw patronen zijn een eerste stap om (weer) regie te nemen over jouw leven. Wanneer je voelt waar jouw invloed ligt, en kan aanvoelen waar je mag loslaten, geeft dit keuzevrijheid. Dit kan ik je op een praktische en nuchtere manier laten ervaren middels haptonomische oefeningen, op de behandeltafel en in de praktijkruimte.

Brené Brown in ‘De kracht van kwetsbaarheid’:’ naarmate we bereid zijn onze kwetsbaarheid te erkennen en omarmen, zullen we meer moed en betrokkenheid tonen; naarmate we ons meer afschermen van onze kwetsbaarheid, zullen we meer vanuit angst en minder vanuit verbondenheid handelen’.

 

Wat brengt haptonomie je

  • Leren gevoelens echt te voelen.
  • Leren alert zijn op wanneer ‘ontwijkgedrag’ optreedt.
  • Leren expressie te geven aan gevoelens.
  • Voelen, denken en handelen weer op 1 lijn.
  • Meer vanuit verbondenheid leven.

Meld je direct aan of bekijk onze website voor meer info.

Meer info MELD JE AAN