Josine Rozenberg Praktijk voor Reading en Healing

Al zolang ik mij kan herinneren weet ik dat er meer is dan alleen de wereld die we met onze ogen kunnen waarnemen. Mijn vader stamt af van de Indianen (Cherokee) en mijn moeder is geboren in Indonesië. Contact met de geesteswereld is daardoor voor mij altijd heel normaal geweest. Al heb ik heel lang niet bewust geweten dat ik dit kon waarnemen. Toen ik dit meer ging beseffen, ben ik op zoek gegaan naar cursussen en opleidingen die me hierin verder konden helpen ontwikkelen.

Wil je graag beter met jezelf in contact komen? Heb je vragen, privé of werk gerelateerd? Twijfel je over je fysieke en/of emotionele gesteldheid en weet je niet meer welke richting je op moet? Wil je meer inzicht in je spirituele ontwikkeling? Dan is een reading iets voor jou!

Reading

Hoe werkt het?
Tijdens een reading stem ik me af en krijg ik beelden door die jou iets willen vertellen. Deze beelden bieden een verdieping van de verbinding met jezelf. We kijken op een hoger niveau naar patronen (bewust of onbewust) die ervoor zorgen dat je geen of minder flow ervaart, op welk gebied in je leven dan ook. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten waar je praktisch mee verder kunt. Een reading helpt je beter te luisteren naar de dingen die je diep van binnen al weet.

Mocht er sprake zijn van energetische blokkades, dan worden deze vaak ter plekke opgelost, soms gaat er iets meer tijd overheen en help ik je met tips die je zelf in je dagelijks leven kunt toepassen.

Na een reading heb je veel meer overzicht, voel je je lichter en ben je weer terug gekomen bij jezelf!

 

Healing

Hoe werkt het?
Bij een healing lig je comfortabel onder een dekentje op een massagetafel. Door me af te stemmen krijg ik te zien en te voelen waar de energie niet optimaal stroomt. Door middel van diverse technieken werk ik samen met jouw energetisch lichaam om deze blokkades op te heffen. Tijdens de healing zul je een diepe ontspanning ervaren.

Twijfel je tussen een Reading en een Healing?
Een reading is meer interactief en bedoeld om je inzichten en helderheid te geven, waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Een healing is minder interactief, omdat je grotendeels zelf in diepe ontspanning zult zijn. We werken op een dieper niveau aan gebieden waar heling plaats mag vinden, zowel fysiek als energetisch.

Bij twijfel kun je gerust contact opnemen om te overleggen wat voor jou het beste is.

Meld je direct aan of bekijk onze website voor meer info.

Meer info MELD JE AAN