Kahuna Bodywork Hawaiiaans lichaamswerk

Kahuna Bodywork is een dynamische vorm van lichaamswerk uit Hawaii waarbij gewerkt wordt met lange vloeiende ritmische massage bewegingen met de onderarmen en handen. Het is een soort ‘dans’ op het lichaam en brengt de cliënt zowel lichamelijk als energetisch in balans. Naast een ontspannende massage wordt de cliënt bij Kahuna Bodywork uitgenodigd om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen fysieke, emotionele en spirituele welzijn. De lange massage bewegingen bevorderen de communicatie tussen de cellen van het lichaam, de hartslag en de ademhaling van de cliënt.

Met het diepere bodywork wordt de focus gelegd op het masseren van de spieren, pezen, banden en het stretchen van het lichaam. In Kahuna Bodywork zien we het lichaam als één geheel, met een aangeboren eigen intelligentie. Het lichaam heeft het vermogen om zichzelf aan te passen en in evenwicht te brengen. Het hele lichaam wordt dan ook behandeld tijdens een Kahuna Bodywork sessie.

Beperkende patronen, gedrag, emoties, overtuigingen en trauma uit het verleden wonen niet alleen in je geest maar worden ook opgeslagen als herinneringen in de cellen van je lichaam. Deze cellulaire herinneringen kunnen je energiestroom stagneren waardoor er spanningen en ziektes op fysiek en mentaal niveau gecreëerd worden. Dit kan met behulp van Kahuna Bodywork losgelaten worden. Kahuna Bodywork wordt vaak vergeleken met een golf in de oceaan, alle cellen van het lichaam worden in beweging gebracht en vergeten delen van onszelf krijgen weer ruimte. Kahuna Bodywork werkt volgens het principe dat waar beweging is, er verandering kan volgen.

 

Waar kan Kahuna Bodywork bij helpen?

  • Verlicht vermoeide en pijnlijke spieren, stijve nek en hoofdpijn en biedt verlichting bij algemene vermoeidheid.
  • Staat bij in tijden van verandering en overgang of wanneer je het gevoel hebt vast te lopen in het leven.
  • Ontspanning en een diep gevoel van gekoesterd worden op elk niveau.
  • Creëert beweging tot op cellulair niveau van het lichaam waardoor oude patronen kunnen verschuiven.
  • Lymfedrainage en verwijdering van vochtophoping.

Geeft je een dieper bewustzijn van jezelf en verbindt je met je voorouderlijke afkomst.

Meld je direct aan of bekijk onze website voor meer info.

Meer info MELD JE AAN