Silvia Hamersma Training & Coaching

Coach trajecten voor hoogopgeleide vrouwen die verlangen naar rust. Om er voor zorgen dat jij je hoofd stil kunt krijgen en je hart weer open kan zetten… Hier heb ik 3 fijne opties voor. Van gratis tot betaalbare coachtrajecten die je ondersteunen om het beste uit je leven te halen.

Piekerkoningin

Ken je het beroemde verhaal van Sanne? Het is 5 voor 12. Ik zit er een beetje doorheen. Voor het oog heb ik alles wat mijn hartje begeert. Een leuke partner, kinderen, een fijn huis, lieve familie en vriendinnen. Een baan op niveau. Toch voel ik me niet helemaal tevreden. Het leven valt me ‘zwaar’. Ik leg de lat hoog voor mezelf. Ik wil graag een goede moeder zijn, een liefdevolle en aantrekkelijke vrouw, een attente vriendin / dochter / zus, de perfecte werknemer en collega. Al met al ervaar ik als ik echt eerlijk ben stress. Voornamelijk als er iets speelt op werk. Dan maak ik me druk, zie ik beren op de weg en kan ik daarvan wakker liggen.

Oh ja en mijn naam is Sanne. Herkenbaar? Voor veel vrouwen klinkt het verhaal van Sanne maar al te bekend in de oren. Uiteraard niet exact, maar ze voelen de herkenning. En zijn net als Sanne op zoek naar de juiste afslag van de rotonde waar ze zich nu op bevinden. Het goede nieuws. Die afslag is er. Het is geen toeval dat je op deze site bent gekomen. De afslag waar je naar zocht heeft jou gevonden.

 

Helder hoofd

Van je hoofd in chaos naar rust. Van denken in problemen (dippen) naar denken in mogelijkheden (dimmen). Neem je gedachten minder serieus. Erken wat er is en laat los.

 

Open hart

Kom in contact met je waarden en verlangens. Je hart heeft deukjes opgelopen in je leven. De stukjes die weg of zoek zijn, kun je terugvinden en oplossen. Zo kan jouw liefde weer stromen.

 

Buikdansen

Van knoop in je buik naar buikdanseres. Ontwarren van de knoop in je buik zodat er beweging ontstaat. Je gaat stappen zetten en zal weer levensvreugde ervaren.

Meld je direct aan of bekijk onze website voor meer info.

Meer info MELD JE AAN